JM Entreprise

JM Entreprise er en virksomhed der udfører alt indenfor tømrer branchen. Intet er for småt eller stort for os. Skal du bruge en fleksibel mester der kan tage hasteopgaver ind er jeg også åben for det. Kontakt for nærmere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til JM Entreprise

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

JM Entreprise

JM Entreprise er en tømrervirksomhed, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver på Falster, Sjælland og øerne. Hos JM Entreprise har vi erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver, og vi gør os blandt andet i:

 • Træterrasser
 • Legepladser og andre udendørsløsninger
 • Gips-arbejde
 • Tagrenoveringer og tagudskift
 • Køkkener
 • Isoleringsopgaver
 • Indvendigt snedkerarbejde
 • Plankeborde, hylder og skabsløsninger
 • Husbyggeri
 • Hvad end din opgave er lille eller stor leverer vi altid kvalitetsløsninger med et flot finish. JM Entreprise udfører opgaver for både private, erhverv og foreninger – og vi afslutter ikke en opgave før end, du er helt tilfreds med resultatet.

  Altid tid til kvalitetshåndværk og kundeservice

  Hos JM Entreprise er kvalitet i højsædet, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde til en fair pris. Hos JM Entreprise prioriterer vi altid tiden til kvalitet – da kvalitet betyder holdbare løsninger.

  Med en ambition om at 'give alle en god kundeoplevelse', er JM Entreprise altid klar med kompetent rådgivning til dit næste tømrerprojekt. Vi tager altid hurtig kontakt til vores kunder, besigtiger arbejdsopgaven og møder folk i øjenhøjde.

  God vejledning og uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte JM Entreprise for gode råd eller et uforpligtende tilbud på din næste tømreropgave. Giv os et kald på tlf.: 42457402 eller skriv til os på: jmentreprise@outlook.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Garanti

  Referencer

  JM Entreprise har blandt andet udført opgaver for:

  • Legeplads, boligforening i Korsør
   Korsør
  • Legeplads
   Frederiksberg
  Kontakt JM Entreprise for et uforpligtende tilbud

  Her finder du JM Entreprise

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne JM Entreprise

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  JM Entreprise

  JM Entreprise er en virksomhed der udfører alt indenfor tømrer branchen. Intet er for småt eller stort for os. Skal du bruge en fleksibel mester der kan tage hasteopgaver ind er jeg også åben for det. Kontakt for nærmere info.

  Hovedkontor

  Skelstrupvej 4A
  4930 Maribo

  CVR: 38521209

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen