JH Gruppen ApS

JH Gruppen ApS varetager alle former for tømreropgaver. Skal boligens døre eller vinduer udskiftes, taget renoveres eller terrassen bygges, så er vi klar med et godt tilbud og en tilpasset løsning. Vi dækker hele Sjælland. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til JH Gruppen ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

JH Gruppen ApS

- Vi gør dine byggedrømme til virkelighed

Hos JH Gruppen ApS leverer vi seriøse tømrerløsninger med et stort smil på læben. Hånd i hånd med vores faglighed og professionalisme går nemlig vores glæde for det arbejde, vi udfører. Du er derfor garanteret både kvalitet og service, når JH Gruppen ApS er på sagen. Vi har adresse i København, men dækker hele Sjælland, hvor vi løfter store som små sager for både boligforeninger, erhverv og private boligejere.

God kommunikation gennem hele forløbet

For os handler den gode kundeoplevelse om åben kommunikation. Vi tager derfor hurtig kontakt til vores kunder og tror på en åben dialog gennem hele byggeprocessen. På den måde ved du altid, hvad status er, på det arbejde vi laver, og hvordan tidsplanen forløber. Vores kundefilosofi handler om at møde kunderne i øjenhøjde, så vi kan få os en god snak om den enkeltes ønsker og behov. På den måde kan vi altid tilbyde en skræddersyet løsning til netop din bolig.

JH Gruppen ApS kan hjælpe dig med:

  • Nyt tag og renovering af det nuværende
  • Terrasser og tilbygninger
  • Nye vinduer og døre
  • Nybyg og totalentrepriser
  • Renovering af vægge, lofter og gulve
  • Projektering og rådgivning
  • Meget andet...

Går du rundt med bygge- eller renoveringsdrømme? Så vær ikke bleg for at kontakte JH Gruppen ApS i dag. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og hjælper dig på rette vej. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 3149 4518. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti

Referencer

JH Gruppen ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Vindues- og dørudskiftninger
    hos boligforeninger
Kontakt JH Gruppen ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du JH Gruppen ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

JH Gruppen ApS

JH Gruppen ApS varetager alle former for tømreropgaver. Skal boligens døre eller vinduer udskiftes, taget renoveres eller terrassen bygges, så er vi klar med et godt tilbud og en tilpasset løsning. Vi dækker hele Sjælland. 

Hovedkontor

Peder Lykkes Vej 3, 2. th.
2300 København S

CVR: 38988131

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen