Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er et specialiseret gulvfirma, der tilbyder gulvløsninger inden for alle former for gulvarbejde. Vi råder i dag over branchens mest effektive maskiner, som vi med en omfattende viden kan håndtere og skabe det perfekte resultat med.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Jeres Gulvsliber

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Jeres Gulvsliber

Hos Jeres Gulvsliber udfører vi professionelt gulvafslibningsarbejde med fokus på det gode håndarbejde. Vi tilbyder professionel afslibning af trægulve, trappetrin og bordplader, hvor vi også gør os i alt efterbehandling (lakering, oliering, lud, sæbe osv.). Hos Jeres Gulvsliber prioriterer vi miljørigtige produkter og vi holder os opdaterede med de nyeste teknologier på markedet. Vi er eksperter på området og vores arbejde afspejler vores mange år i branchen. Du er derfor i trygge hænder, når Jeres Gulvsliber står for arbejdet.

Kernen til glade kunder er godt håndarbejde

Med glade kunder i højsædet udfører vi arbejde i hele Midtjylland. Vi har en vision om, at vi bliver et af branchens førerende firmaer, uden at gå på kompromis med kvalitet og kundetilfredshed. Kunden kommer nemlig i første række og vi giver derfor garanti på en fantastisk service og et resultat i topkvalitet.

Hos Jeres Gulvsliber afslutter vi ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi arbejder effektivt og leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig, at kvalitetsservice godt kan leveres, så det også passer med pengepungen.

En sikker proces fra start til slut

Hos Jeres Gulvsliber tager vi hånd om hele processen fra start til slut. Med vores faglige viden finder vi altid den løsning, som passer til netop dig og din bolig. Vi er altid klar med vejledning og råd til din næste gulvopgave. Så ønsker du en uforpligtende snak eller tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Giv Jeres Gulvsliber et kald på tlf.: 42602929 eller udfyld formularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi kan hjælpe dig med:

Referencer

Jeres Gulvsliber har blandt andet udført opgaver for:

 • Boligselskabet Olav De Linde
  Århus
 • Murer Michael Bruhn
 • Kastberg A/S
  Aars
 • Høgh & Rousing A/S
  Århus
 • AAB boligforening
  Århus
Kontakt Jeres Gulvsliber for et uforpligtende tilbud

Her finder du Jeres Gulvsliber

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Jeres Gulvsliber

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er et specialiseret gulvfirma, der tilbyder gulvløsninger inden for alle former for gulvarbejde. Vi råder i dag over branchens mest effektive maskiner, som vi med en omfattende viden kan håndtere og skabe det perfekte resultat med.

Hovedkontor

Trillegårdsvej 7, 1. mf.
8210 Aarhus V

CVR: 35584153

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen