Homie Håndværkerservice ApS

- En ven af huset

Skal du flytte og har brug for hjælp til istandsættelsen af din bolig? Eller ønsker du at totalrenovere eller ombygge boligen? Så er Homie Håndværkerservice ApS klar til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med opgaven. Skal du fraflytte din lejebolig, sikrer vi, at du får dit depositum tilbage!

Homie Håndværkerservice ApS består af kompetente og dygtige malere, tømrere og gulvmænd, som går til enhver opgave med et stort servicegen og detalje for øjet. Vi holder til i Hellerup, hvorfra vi kører ud til istandsættelses- og ombygningsopgaver i Nordsjælland og Hovedstadsområdet – men også resten af Sjælland for den rette opgave.

Vi hjælper blandt andet private, erhverv og boligforeninger med:

  • Gulvlægning og gulvbehandlinger
  • Malerarbejde
  • Gipsarbejde
  • Terrasser
  • Og andre istandsættelses- og ombygningsopgaver

Skarpe og servicemindede fagfolk

Hos Homie Håndværkerservice ApS kan du altid forvente skarpe og dygtige fagfolk, der hjælper dig i mål med din opgave, så du får et korrekt og flot resultat. Vi er meget opmærksomme på at yde en ordentlig kundeservice. Skulle der derfor mod forventning være fejl i arbejdet, retter vi op på dem med det samme.

Hjælper dig mod det bedste resultat

Vi er en ven af huset. Derfor hjælper vi dig naturligvis til de bedste løsninger gennem grundig rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker – og vi har gerne forslag klar, da vi altid kommer forberedt, når vi besøger dig. Det vigtigste for os er, at du er glad, når vi forlader matriklen.

Kontakt Homie Håndværkerservice ApS

Synes du, at vi lyder som det helt rette firma til din opgave, er du meget velkommen til at tage kontakt for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar via kontaktknapperne på siden her og telefon: 30 30 00 22.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål! 

Læs mere

Kontakt os her

Nicolai Bom Huusfeldt
Nicolai Bom Huusfeldt Direktør
30 30 ** ** Vis nummer
30 30 00 22

Homie Håndværkerservice ApS

Tuborg Parkvej 3 st, TV

2900 Hellerup

CVR: 41208546

Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
115 anmeldelser
trustpilot.dk 112 anmeldelser
0
google.com 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har fået den bedste behandling og sparet en masse penge. Kæmpe anbefaling herfra!

cirkeline roolfs, 21 nov, 2023

Fantastisk service, alt kørte på skinner! Klart anbefaledes! :)

Sule H, 16 nov, 2023

Kan stærkt anbefale Homie. Hurtigt og nemt fra start til slut.

Frederik Avenstrup, 31 okt, 2023

Billige, søde gode til at informere en som kunde undervejs

Heidi Gougaard, 26 okt, 2023

Fantastisk service & mega godt håndværkerarbejde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi brugte firmaet i Holbæk have 🏘️ Det var virkelig dejligt, bare at kunne tømme sin lejlighed & bare kun...
Fantastisk service & mega godt håndværkerarbejde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi brugte firmaet i Holbæk have 🏘️ Det var virkelig dejligt, bare at kunne tømme sin lejlighed & bare kunne overlade resten til Homie & ikke skulle tænke på hverken udflytnings syn eller andet, da vi stod som nybagte forældre og lige var flyttet. Kan helt klart anbefale Homie, de er virkelig nogle homies! 🏠
Læs mere

Cecilie Petersen, 23 okt, 2023

Vi skulle flytte ud af Rubinhaven i Taastrup. Julian fra Homie fik opgaven. De klarede maling, gulvslibning og slutrengøring. Oplevede at alt spillede, og at Frederik fra hovednummer både var hur...
Vi skulle flytte ud af Rubinhaven i Taastrup. Julian fra Homie fik opgaven. De klarede maling, gulvslibning og slutrengøring. Oplevede at alt spillede, og at Frederik fra hovednummer både var hurtig til at svarer og tillod fleksibilitet. Hvis man havde brug for at ændre startdato for renovering. Så alt i alt meget tilfreds med arbejdet. Jeg var i starten nervøs over at jeg havde taget de ‘rigtige’. Men efter fraflytning og afslutning med Balder, så har slet ikke fortrudt valget af Homie.
Læs mere

Andreas R., 18 okt, 2023

Homie har været super gode hele vejen. Nemme at komme i kontakt med, og de leverede på alt det som vi aftalte i forbindelse med at vi skulle flytte ud. Tak for en god oplevelse.

Jesper Hansen, 18 okt, 2023

I cannot recommend Homie enough! As someone who has moved out of several apartments in Copenhagen and received little to no deposit back each time, even though the apartment was more than acceptabl...
I cannot recommend Homie enough! As someone who has moved out of several apartments in Copenhagen and received little to no deposit back each time, even though the apartment was more than acceptable, trying Homie was risk free. The experience of working with the Homie team was incredible, great communication and a great end result of zero corrections to be made. I will use and recommend Homie moving forward.
Læs mere

Lauren Bartley, 16 okt, 2023

I’m very happy about the move out work done by homie at my previous apartment. They were very prompt with the work and in settling the deposite amount.

aswin, 16 okt, 2023

1 stjerne for meget, for at smide reklame i min postkasse hvor der står tydeligt, at jeg ikke ønsker reklamer. Derfor kommer de også i den sorte bog for firmaer jeg ikke bruger fordi de ikke respekterer min ret.

Sandra Björk, 10 okt, 2023

Generelt en god oplevelse med service og alt fungeret godt. Det er svært at vide om jeg gjorde en god handel ved at vælge Homie frem for at lade Velliv modtage 3 bud på opgangen hvor man ingen i...
Generelt en god oplevelse med service og alt fungeret godt. Det er svært at vide om jeg gjorde en god handel ved at vælge Homie frem for at lade Velliv modtage 3 bud på opgangen hvor man ingen indflydelse har. Jeg valgt det sikre kort da jeg kendte prisen på opgaven fra Homie. Måske ville de 3 bud som Velliv modtager være billigere men det ved man ikke. Åbne kort er bedst så tak til Homie.
Læs mere

Claus Jensen, 26 sep, 2023

We have been very satisfied with dealing with Homie. They were very helpful and their responses were very quick, gave us a good offer for the renovation and even handed in the flat for us which was a huge help to us.

Jakub Schovanec, 22 sep, 2023

Great doing business with Homie. They took great care of the renovation and the move-out inspection. Making sure to keep renovation cost reasonable and ensuring a smooth handover.

Rene Fonteijn, 21 sep, 2023

I have moved out of my apartment I rented from Newsec and used Homie service and I highly recommend the company. The communication was super easy and clear, and their customer service was always he...
I have moved out of my apartment I rented from Newsec and used Homie service and I highly recommend the company. The communication was super easy and clear, and their customer service was always helpful. The cost of the service was very fair and clear from the beginning, and there were no surprise costs along the way. I basically just had to move out and pass the keys to Homie, and they took care of everything. They delivered my apartment in the perfect shape and Newsec had 0 complaints (which we know is rare with Newsec). 1000% recommendation
Læs mere

Kunde, 10 sep, 2023

I would like to thank you the Homie Team for the perfect work and customer service given during the entire process. Moving out is always a huge nightmare but the team did a great job. I have received my deposit back. Definitely, they are highly reliable and professional.

Fernando Cabral, 04 sep, 2023

God vejleding

Henry Andersen, 28 aug, 2023

I fatter åbenbart ikke en fløjtende fis eller også er i bare pisse ligeglade så længe i kan tjene penge. EN OPGANG ELLER PRIVAT DØR ER IKKE JERES F***ING REKLAMESØJLE. FJERN JERES FORP*LEDE REKLAMER FRA PRIVATE DØRE OG BYGNINGER!!!

Morten Hansen, 28 aug, 2023

Vi kan virkelig anbefale Homie, hvis man skal have istandsat sin lejlighed inden udflytningssyn! Vi tog fat i dem en uge før, og dagen efter var de i gang i vores lejlighed. Der har ikke været no...
Vi kan virkelig anbefale Homie, hvis man skal have istandsat sin lejlighed inden udflytningssyn! Vi tog fat i dem en uge før, og dagen efter var de i gang i vores lejlighed. Der har ikke været nogen problemer under processen, og kommunikationen har fungeret som den skulle. Til udflytningssyn blev vi mødt af en rigtig sød mand fra firmaet, som virkede til at have styr på det hele, og der var ikke en finger at sætte på lejligheden, så vi er garanteret at få hele vores depositum tilbage. Det har været en kæmpe tryghed for os, at have haft dem på opgaven. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Læs mere

Laura, 17 aug, 2023

Jeg vil gerne give en stærk anbefaling til Homie Håndværkerservice. Jeg stod over for at skulle flytte fra min lejlighed, og det er altid en udfordring at finde pålidelige håndværkere til en ...
Jeg vil gerne give en stærk anbefaling til Homie Håndværkerservice. Jeg stod over for at skulle flytte fra min lejlighed, og det er altid en udfordring at finde pålidelige håndværkere til en god pris. Homie Håndværkerservice viste sig at være væsentligt mere økonomisk fordelagtige end udlejerens tilbud – prisen var omkring 25.000 kr. lavere! Udover det imponerede de med deres hurtige respons og effektive service. Det, der virkelig tæller, er resultatet. Lejligheden, de har istandsat, er faktisk i bedre stand end den var, da jeg først flyttede ind. Deres arbejde er virkelig omhyggeligt udført. Igen, jeg kan virkelig anbefale dem!
Læs mere

Matilde, 15 aug, 2023

Istandsættelse af rækkehus i Hellerup ved fraflytning af lejemål. Maling, slibning, rengøring, flyttesyn mv. Jeg havde en fornuftig, ærlig og hurtig gennemgang med Homie efter 3-4 andre tilb...
Istandsættelse af rækkehus i Hellerup ved fraflytning af lejemål. Maling, slibning, rengøring, flyttesyn mv. Jeg havde en fornuftig, ærlig og hurtig gennemgang med Homie efter 3-4 andre tilbud, hvor meget blev gjort besværligt, uforstående og kompliceret. Homie var ikke det billigste valg, men valgte dem efter den ordentlighed de udviste, klar kommunikation og transparent opfølgning. Der var et par få spørgsmål løbende start/slut og ved aflevering/fraflytning, men Homie kommunikerede klart med udlejer (Taurus Ejendomme) og løste det selv hurtigt, uden jeg skulle bruge tid på det. Så ja, jeg kunne have fået det billigere. Men jeg tror samtidig at udfaldet kunne have været meget anderledes. Samtidig skal det nævnes at udlejer var meget tilfreds med Homie. Jeg håber I holder fast i jeres engagement, kvalitet og kundeservice.
Læs mere

MP, 15 aug, 2023

Honestly I regret asking homie for the service. I could as well leave the renovation to my landlord, not pay transport erklæring and actually save tons of time and sanity. They were super nice unt...
Honestly I regret asking homie for the service. I could as well leave the renovation to my landlord, not pay transport erklæring and actually save tons of time and sanity. They were super nice until I gave them the keys and left Denmark, dreaming of the stress-free moving out they promise. I received an email from my landlord I didn't showed up on my moving out inspection. Homie "forgot". When I texted homie what happened, it turned out they also forgot to ask me to fill out the power of attorney and I had to do it asap, during my working hours. I was asking about this document 2 months ago. Then during the inspection homie employee accepted a damage as mine, even if the damage was there when I moved in and I have reported it. It was all in the documents they had for months. I had to explain it with my landlord, not them. Their employees can't even communicate with each other. Their accountant asked me about the documents they already had. They have charged me for the fine of not showing up for the move out inspection. And again - TIME I have to spent and a headache to set this straight. On every step with homie there was something wrong I had to invest time in. The only good thing they did was actually renovating the apartment, but for me it's not enough, as I could leave it to the landlord and don't care.
Læs mere

Sylwia, 29 jul, 2023

Fantastisk flot udført håndværk, hvilket betød at vores lejlighed blev godkendt uden anmærkninger. Kan varmt anbefale Homie

Farbod Bashash, 19 jul, 2023

Fantastisk hurtig udrykning, godt arbejde alt blev godkendt. Venlig og smilende håndværker. Har kun rosende ord . Kan klart anbefale dem (har jeg allerede gjort), top professionelle hel vejen igennem. 5 stjerner herfra + 10.

Liselotte Reitz, 29 jun, 2023

Venlig og imødekommende, god kommunikation under hele forløbet. Fantastisk flot udført håndværk, hvilket betød at vores lejlighed blev godkendt uden anmærkninger. Kan varmt anbefale Homie

Linda, 23 jun, 2023

Havde andre firmaer ude, men den bedste mavefornemmelse fik jeg hos Homie. Og det har fra start til slut været helt igennem professionelt og godt arbejde. Nul anmærkninger ved fraflytningssynet🙌🏻

Pia Arngrimsen, 19 jun, 2023

Super oplevelse med en god pris. Min lejlighed blev overleveret til udlejer uden anmærkninger. Kan klart anbefale Homie håndværkerservice 👌🏼⭐️

Betina Wolsted, 19 jun, 2023

Homie gjorde et fantastisk arbejde med at sætte vores lejlighed i stand inden vi flyttede ud af den. Kæmpe skud ud til homie

Matthias Ulberg Kristensen, 16 jun, 2023

De har været hjælpsomme god at snakke med, har kun svare på alle de spørgsmål jeg har haft hen af vejen. De har været med hele vejen igennem også til fraflytningssyn. Super god service👍.

Amber Nasir, 23 maj, 2023

Det virker. Ingen slinger i valsen og en fair pris - jeg bruger dem 100% igen. kan kun anbefales !

Mikkel Schultz Poulsen, 17 maj, 2023

We had a good experience with Homie. They have a lot of expertise in refurbishing apartments in Sluseholmen, so they pointed out all the work necessary for the inspection to go smoothly. We lived i...
We had a good experience with Homie. They have a lot of expertise in refurbishing apartments in Sluseholmen, so they pointed out all the work necessary for the inspection to go smoothly. We lived in this apartment for eight months and didn't do any significant damage. However, the floors were really bad quality, and there were some scratches, and we made holes in window frames for the blinds (which is on us). The price we paid for their work was about 2/3 of our deposit, and although it's a lot, that might be a price to live in a renovated apartment. We did get our deposit back, and the inspection went smoothly. So I'm saying that Homie did honest work, and it's this system of having to renovate the apartment, is that is crooked.
Læs mere

Vesna Petkovic, 25 apr, 2023

We hired Homie for renovating our apartment to rent knowing that our owner would be very picky.... Homie came to visit the apartment and establish quickly a clear proposition with a very good price...
We hired Homie for renovating our apartment to rent knowing that our owner would be very picky.... Homie came to visit the apartment and establish quickly a clear proposition with a very good price. They did a great work and provide assistance during handover. We get back the full deposit thanks to them. We recommand!
Læs mere

Bertrand Labalette, 18 apr, 2023

Just perfect

Andrea Peneva, 14 apr, 2023

Rigtig godt samarbejde og god kommunikation! Vi fik hele depositummet tilbage❤️ det var perfekt, kunne ikke bede om mere

Emma, 13 apr, 2023

Alt spillede fra kundeservice, tilbud og pris. Vi fik et tilbud hos Homie, der lå 12.000 kr. under, hvad en anden virksomhed, der tilbyder samme ydelse, kunne give af pris. Så kæmpe anbefaling herfra

Simon, 03 apr, 2023

Kæmpe anbefaling herfra. Homie's håndtering af min fraflytning fra Balter på amager har været fuldstændig vanvittig god. Fra første møde ved gennemgang af hvad der skulle laves til udførin...
Kæmpe anbefaling herfra. Homie's håndtering af min fraflytning fra Balter på amager har været fuldstændig vanvittig god. Fra første møde ved gennemgang af hvad der skulle laves til udføring af arbejde og et flyttefrasyn der ingen bemærkninger havde. Så hvis du skal fraflytte en lejebolig så brug dem her.
Læs mere

Christian Ortwed, 28 mar, 2023

We hired Homie to fix our apartment and get it ready for move-out inspection and securing a return on our deposit. Overall we are super satisfied and would recommend to others! First, they gave us ...
We hired Homie to fix our apartment and get it ready for move-out inspection and securing a return on our deposit. Overall we are super satisfied and would recommend to others! First, they gave us the most reasonable quote compared with other companies that also quoted us. They took into consideration our move-in report and evidence on how we initially received the apartment so that they work to leave it as-good as it was, but not better on our pockets expense, which was the big difference when comparing the prices other companies gave us. Then during the process they were great at communicating, easy to reach and felt trustworthy. They also took our case without a lot of time pressuring and we appreciate they could do it so quickly. They also went the extra mile helping us review requirements in our danish contract that we couldn’t understand, and they didn’t have to do this for us but we’re exceptionally kind to do so. We felt we were in good hands all the way through. During the inspection the apartment was found perfectly fine by the landlord company inspector and we received our full deposit back. 100% recommended and would use again! Service: Remodeling
Læs mere

Keila Zarí Pérez Quiñones, 27 mar, 2023

We hired Homie to fix our apartment and get it ready for move-out inspection and securing a return on our deposit. Overall we are super satisfied and would recommend to others! First, they gave u...
We hired Homie to fix our apartment and get it ready for move-out inspection and securing a return on our deposit. Overall we are super satisfied and would recommend to others! First, they gave us the most reasonable quote compared with other companies that also quoted us. They took into consideration our move-in report and evidence on how we initially received the apartment so that they work to leave it as-good as it was, but not better on our pockets expense, which was the big difference when comparing the prices other companies gave us. Then during the process they were great at communicating, easy to reach and felt trustworthy. They also took our case without a lot of time pressuring and we appreciate they could do it so quickly. They also went the extra mile helping us review requirements in our danish contract that we couldn’t understand, and they didn’t have to do this for us but we’re exceptionally kind to do so. We felt we were in good hands all the way through. During the inspection the apartment was found perfectly fine by the landlord company inspector and we received our full deposit back. 100% recommended and would use again! Thanks Niklas and Homie!
Læs mere

Keila Zarí Pérez Quiñones, 27 mar, 2023

Kæmpe fornøjelse, at benytte Homie Håndværker ved fraflytning. Der er ikke en finger at sætte på noget. Det har været en kæmpe hjælp for min kæreste og jeg, ved fraflytning af vores lejeb...
Kæmpe fornøjelse, at benytte Homie Håndværker ved fraflytning. Der er ikke en finger at sætte på noget. Det har været en kæmpe hjælp for min kæreste og jeg, ved fraflytning af vores lejebolig. Synet med udlejer tog 10 min. Og udlejer var tilfreds og stærkt imponeret. Så kan KUN anbefale at benytte Homie Håndværker ved fraflytning.
Læs mere

Cille, 15 mar, 2023

Vi synes det har været en super god oplevelse at bruge homie, vi har været trygge hele vejen igennem forløbet. Det eneste negative er at vi har manglet lidt opfølgning efter afslutning og aflevering.

Morten, 09 mar, 2023

Alt kontakt med Homie har været yderst professionel og de har fuldt levet op til deres mission om at yde den bedste service til deres kunder. Jeg har følt mig i gode hænder lige fra start til s...
Alt kontakt med Homie har været yderst professionel og de har fuldt levet op til deres mission om at yde den bedste service til deres kunder. Jeg har følt mig i gode hænder lige fra start til slut og været helt tryg ved at overlade alt ansvar for både istandsættelse og overdragelse af min lejlighed til Homie.
Læs mere

Bettina, 24 jan, 2023

Ingen tvivl om at Homie er i orden! Vi stod og skulle fraflytte vores lejlighed ifb med flytning til udlandet og besluttede at overlade ALT til Homie - De tog sig af renovering, rengøring og frafl...
Ingen tvivl om at Homie er i orden! Vi stod og skulle fraflytte vores lejlighed ifb med flytning til udlandet og besluttede at overlade ALT til Homie - De tog sig af renovering, rengøring og fraflytningssyn. Tag det fra én der har +10 års erfaring fra servicebranchen, bedste service jeg nogensinde har fået! Vi kan nu ånde lettet op med fuld tilbagebetaling af depositum, uden at have haft stressen med at ordne det selv. Kæmpe anbefaling herfra!
Læs mere

Simon Pedersen, 18 jan, 2023

Jeg har fået istandsat en lejlighed ifm. fraflytning. Jeg bad om hurtig proces, og selvom de var booket op, pressede de mig ind. Jobbet var flot, og de deltog til fraflytningssynet. Der blev løbe...
Jeg har fået istandsat en lejlighed ifm. fraflytning. Jeg bad om hurtig proces, og selvom de var booket op, pressede de mig ind. Jobbet var flot, og de deltog til fraflytningssynet. Der blev løbet rundt for at få hver en detalje på plads. De havde dog ikke fået pudset vinduer, og emhætten var heller ikke godt nok rengjort. Der holdt de, hvad de lovede, og dækkede tabet af depositum. Jeg fik derfor praktisk talt hele mit depositum. Jeg er meget tilfreds.
Læs mere

Morten Nielsen, 10 jan, 2023

Professionelle søde medarbejder, som er imødekommende og effektive. Vil klart anbefale dem, og selv bruge dem i fremtiden.

Per, 04 jan, 2023

Homie var med hele vejen igennem vores fraflytning. Dette gælder både en forkortet arbejdsperioder (de havde kun en uge til at istandsætte hele lejligheden!!). Efter de havde gennemført istands...
Homie var med hele vejen igennem vores fraflytning. Dette gælder både en forkortet arbejdsperioder (de havde kun en uge til at istandsætte hele lejligheden!!). Efter de havde gennemført istandsættelsen gik lejligheden lige igennem fraflytningssynet med ingen bemærkninger. Efterfølgende havde jeg lidt svært ved at betale deres faktura før jeg fik mit depositum igen, men det blev også ordnet af dem! Et særligt stort tak til Nicklas og Rasmus for fantastisk service og god kommunikation hele vejen. Vil fremover altid anbefale at man anvender Homie når man skal flytte lejlighed, og jeg kommer uden tvivl til at anvende dem igen.
Læs mere

Anton Adelsten, 23 dec, 2022

Got our full deposit back from a DEAS rental with no issue. Would recommend then to anyone, and will probably use them again in the future next time I move.

Eoin Rafferty, 20 dec, 2022

Som lejer hos en udleje som Heimstaden er det godt at havde Homie ved sin side. Kæmpe indsats så lejligheden blev afleveret til tiden.

Maria Dalsgaard, 10 nov, 2022

Jeg hyrede Homie til at besigtige min lejlighed inden udflytning. Jeg havde en mand ude der rådgav mig og gjorde mig bekendt med reglerne, også dem jeg ikke var klar over, som der også hjalp mig...
Jeg hyrede Homie til at besigtige min lejlighed inden udflytning. Jeg havde en mand ude der rådgav mig og gjorde mig bekendt med reglerne, også dem jeg ikke var klar over, som der også hjalp mig med min nye lejlighed. Jeg havde nogle bump på vejen med udlejer, hvor jeg her fik rådgivning fra Homie der gav mig ro i maven, og i sidste ende fik jeg hele mit depositum tilbage. Kan anbefales fra bunden af mit hjerte - specielt hvis man synes man har betalt meget i indskud
Læs mere

Laura, 25 okt, 2022

Vi stod og skulle fraflytte et nybygget rækkehus, hvilket betød, at der ville være høje forventninger om standen til fraflytningssynet. Vores udlejer foreslog selv, at vi skulle kontakte Homie ...
Vi stod og skulle fraflytte et nybygget rækkehus, hvilket betød, at der ville være høje forventninger om standen til fraflytningssynet. Vores udlejer foreslog selv, at vi skulle kontakte Homie ifm. istandsættelsen (dog MEGET sent), hvilket vi aldrig havde hørt om før, at udlejer gjorde. Og derfor var vi også en anelse skeptiske. Jeg blev dog hurtigt positivt overrasket, da jeg allerede samme dag som første opkald blev foretaget (60 minutter efter) havde en medarbejder fra Homie stående i huset for at tjekke det. Med få dages varsel fik vi arrangeret, at de skulle sætte det i stand, og vi kunne altid ringe eller skrive, hvis der var det mindste. Alt forløb super fint. Dog var der nogle ting ift. klipning af noget græs, hvor Homie og jeg havde misforstået hinanden, men den endte Homie med at tage på sig. I sidste ende endte det med, at vi fik en lille smule penge i overskud efter betalt regning til Homie og tilbagebetalt depositum fra udlejer. Alt i alt en helt igennem fantastisk service, når vores udgangspunkt ville være, at vi ikke ville få nogen former for penge tilbage efter at have boet i et nybyg i 2 år. Og så slipper man helt for at skulle røre en finger selv, men man kan bare koncentrere sig om sit nye sted. Homie kan anbefales til alle.
Læs mere

Emma, 21 okt, 2022

Homie kom, gav tilbud, jeg accepterede. Fast forward min lejlighed blev afleveret uden bemærkninger og jeg fik alt indskud... Ganske fint koncept. De 4 stjerner frem for 5 skyldes at prisen på H...
Homie kom, gav tilbud, jeg accepterede. Fast forward min lejlighed blev afleveret uden bemærkninger og jeg fik alt indskud... Ganske fint koncept. De 4 stjerner frem for 5 skyldes at prisen på Homie´s service også var "Helt i top" - Jeg ved hvad jeg fik men jeg synes ikke prisen var specielt god. Udlejer som er et større firma havde informeret mig, uden at jeg havde oplyst Homies pris at de ca. havde gjort det for 10.000-12.000 kr mindre hvis jeg ikke havde istandsat min lejlighed selv og de skulle havde sendt mig en efterregning. De ville dog, som Homie gør ikke stille nogle garantier.... Med det sagt synes jeg 3 stjerner ville være unfair da man jo går ind i dette med åbne øjne.
Læs mere

Daniel Sejermark, 14 okt, 2022

Got a service for both leaving for my apartment and renovating the new one. All of them were perfect. A must have servicefor all expats living in Copenhagen.

Umut, 11 okt, 2022

God oplevelse da Homie’s repræsentant mødte op i vores lejlighed for besigtigelse af opgavens omfang. Sammenholdt med andre udbydere af samme service virkede repræsentanten professionel og med...
God oplevelse da Homie’s repræsentant mødte op i vores lejlighed for besigtigelse af opgavens omfang. Sammenholdt med andre udbydere af samme service virkede repræsentanten professionel og med håndværksmæssig forstand. Dog overså repræsentanten et mærke i en indvendig dør samt en låge, som skulle være renset for klister. Dette gik ikke ind under deres garanti, og jeg stod alligevel med en bekymring efter endt flytteafregning. Ærgerligt at de ikke fulgte oplevelsen helt til dørs, så havde det været en 5’er.
Læs mere

Kristoffer Lilholm, 09 sep, 2022

5 stjerner herfra, mindre kan ikke gøre det! Fantastisk service hele vejen igennem. Til trods for en del problemer med udlejer, har Homie Håndværkerservice, været utrolig tålmodige og samarbejdsvillige. Kan klart anbefales og vælges helt sikkert igen næste gang!

William Wettergreen, 04 sep, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Homie Håndværkerservice ApS

Referencer

Homie Håndværkerservice ApS har blandt andet udført opgaver for

Lejka København
Housing Denmark, Hellerup
DEAS Frederiksberg
Send en forespørgsel til Homie Håndværkerservice ApS