Homie Håndværkerservice ApS

- En ven af huset

Skal du flytte og har brug for hjælp til istandsættelsen af din bolig? Eller ønsker du at totalrenovere eller ombygge boligen? Så er Homie Håndværkerservice ApS klar til at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med opgaven. Skal du fraflytte din lejebolig, sikrer vi, at du får dit depositum tilbage!

Homie Håndværkerservice ApS består af kompetente og dygtige malere, tømrere og gulvmænd, som går til enhver opgave med et stort servicegen og detalje for øjet. Vi holder til i Hellerup, hvorfra vi kører ud til istandsættelses- og ombygningsopgaver i Nordsjælland og Hovedstadsområdet – men også resten af Sjælland for den rette opgave.

Vi hjælper blandt andet private, erhverv og boligforeninger med:

  • Gulvlægning og gulvbehandlinger
  • Malerarbejde
  • Gipsarbejde
  • Terrasser
  • Og andre istandsættelses- og ombygningsopgaver

Skarpe og servicemindede fagfolk

Hos Homie Håndværkerservice ApS kan du altid forvente skarpe og dygtige fagfolk, der hjælper dig i mål med din opgave, så du får et korrekt og flot resultat. Vi er meget opmærksomme på at yde en ordentlig kundeservice. Skulle der derfor mod forventning være fejl i arbejdet, retter vi op på dem med det samme.

Hjælper dig mod det bedste resultat

Vi er en ven af huset. Derfor hjælper vi dig naturligvis til de bedste løsninger gennem grundig rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker – og vi har gerne forslag klar, da vi altid kommer forberedt, når vi besøger dig. Det vigtigste for os er, at du er glad, når vi forlader matriklen.

Kontakt Homie Håndværkerservice ApS

Synes du, at vi lyder som det helt rette firma til din opgave, er du meget velkommen til at tage kontakt for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar via kontaktknapperne på siden her og telefon: 30 30 00 22.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i mål! 

Læs mere

Kontakt os her

Nicolai Bom Huusfeldt
Nicolai Bom Huusfeldt Direktør
30 30 ** ** Vis nummer
30 30 00 22

Homie Håndværkerservice ApS

Tuborg Parkvej 3 st, TV

2900 Hellerup

CVR: 41208546

Læs vores seneste anmeldelser

0
79 anmeldelser
trustpilot.dk 77 anmeldelser
0
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Alt kontakt med Homie har været yderst professionel og de har fuldt levet op til deres mission om at yde den bedste service til deres kunder. Jeg har følt mig i gode hænder lige fra start til s...
Alt kontakt med Homie har været yderst professionel og de har fuldt levet op til deres mission om at yde den bedste service til deres kunder. Jeg har følt mig i gode hænder lige fra start til slut og været helt tryg ved at overlade alt ansvar for både istandsættelse og overdragelse af min lejlighed til Homie.
Læs mere

Bettina, 24 jan, 2023

Ingen tvivl om at Homie er i orden! Vi stod og skulle fraflytte vores lejlighed ifb med flytning til udlandet og besluttede at overlade ALT til Homie - De tog sig af renovering, rengøring og frafl...
Ingen tvivl om at Homie er i orden! Vi stod og skulle fraflytte vores lejlighed ifb med flytning til udlandet og besluttede at overlade ALT til Homie - De tog sig af renovering, rengøring og fraflytningssyn. Tag det fra én der har +10 års erfaring fra servicebranchen, bedste service jeg nogensinde har fået! Vi kan nu ånde lettet op med fuld tilbagebetaling af depositum, uden at have haft stressen med at ordne det selv. Kæmpe anbefaling herfra!
Læs mere

Simon Pedersen, 18 jan, 2023

Jeg har fået istandsat en lejlighed ifm. fraflytning. Jeg bad om hurtig proces, og selvom de var booket op, pressede de mig ind. Jobbet var flot, og de deltog til fraflytningssynet. Der blev løbe...
Jeg har fået istandsat en lejlighed ifm. fraflytning. Jeg bad om hurtig proces, og selvom de var booket op, pressede de mig ind. Jobbet var flot, og de deltog til fraflytningssynet. Der blev løbet rundt for at få hver en detalje på plads. De havde dog ikke fået pudset vinduer, og emhætten var heller ikke godt nok rengjort. Der holdt de, hvad de lovede, og dækkede tabet af depositum. Jeg fik derfor praktisk talt hele mit depositum. Jeg er meget tilfreds.
Læs mere

Morten Nielsen, 10 jan, 2023

Professionelle søde medarbejder, som er imødekommende og effektive. Vil klart anbefale dem, og selv bruge dem i fremtiden.

Per, 04 jan, 2023

Homie var med hele vejen igennem vores fraflytning. Dette gælder både en forkortet arbejdsperioder (de havde kun en uge til at istandsætte hele lejligheden!!). Efter de havde gennemført istands...
Homie var med hele vejen igennem vores fraflytning. Dette gælder både en forkortet arbejdsperioder (de havde kun en uge til at istandsætte hele lejligheden!!). Efter de havde gennemført istandsættelsen gik lejligheden lige igennem fraflytningssynet med ingen bemærkninger. Efterfølgende havde jeg lidt svært ved at betale deres faktura før jeg fik mit depositum igen, men det blev også ordnet af dem! Et særligt stort tak til Nicklas og Rasmus for fantastisk service og god kommunikation hele vejen. Vil fremover altid anbefale at man anvender Homie når man skal flytte lejlighed, og jeg kommer uden tvivl til at anvende dem igen.
Læs mere

Anton Adelsten, 23 dec, 2022

Got our full deposit back from a DEAS rental with no issue. Would recommend then to anyone, and will probably use them again in the future next time I move.

Eoin Rafferty, 20 dec, 2022

Som lejer hos en udleje som Heimstaden er det godt at havde Homie ved sin side. Kæmpe indsats så lejligheden blev afleveret til tiden.

Maria Dalsgaard, 10 nov, 2022

Jeg hyrede Homie til at besigtige min lejlighed inden udflytning. Jeg havde en mand ude der rådgav mig og gjorde mig bekendt med reglerne, også dem jeg ikke var klar over, som der også hjalp mig...
Jeg hyrede Homie til at besigtige min lejlighed inden udflytning. Jeg havde en mand ude der rådgav mig og gjorde mig bekendt med reglerne, også dem jeg ikke var klar over, som der også hjalp mig med min nye lejlighed. Jeg havde nogle bump på vejen med udlejer, hvor jeg her fik rådgivning fra Homie der gav mig ro i maven, og i sidste ende fik jeg hele mit depositum tilbage. Kan anbefales fra bunden af mit hjerte - specielt hvis man synes man har betalt meget i indskud
Læs mere

Laura, 25 okt, 2022

Vi stod og skulle fraflytte et nybygget rækkehus, hvilket betød, at der ville være høje forventninger om standen til fraflytningssynet. Vores udlejer foreslog selv, at vi skulle kontakte Homie ...
Vi stod og skulle fraflytte et nybygget rækkehus, hvilket betød, at der ville være høje forventninger om standen til fraflytningssynet. Vores udlejer foreslog selv, at vi skulle kontakte Homie ifm. istandsættelsen (dog MEGET sent), hvilket vi aldrig havde hørt om før, at udlejer gjorde. Og derfor var vi også en anelse skeptiske. Jeg blev dog hurtigt positivt overrasket, da jeg allerede samme dag som første opkald blev foretaget (60 minutter efter) havde en medarbejder fra Homie stående i huset for at tjekke det. Med få dages varsel fik vi arrangeret, at de skulle sætte det i stand, og vi kunne altid ringe eller skrive, hvis der var det mindste. Alt forløb super fint. Dog var der nogle ting ift. klipning af noget græs, hvor Homie og jeg havde misforstået hinanden, men den endte Homie med at tage på sig. I sidste ende endte det med, at vi fik en lille smule penge i overskud efter betalt regning til Homie og tilbagebetalt depositum fra udlejer. Alt i alt en helt igennem fantastisk service, når vores udgangspunkt ville være, at vi ikke ville få nogen former for penge tilbage efter at have boet i et nybyg i 2 år. Og så slipper man helt for at skulle røre en finger selv, men man kan bare koncentrere sig om sit nye sted. Homie kan anbefales til alle.
Læs mere

Emma, 21 okt, 2022

Homie kom, gav tilbud, jeg accepterede. Fast forward min lejlighed blev afleveret uden bemærkninger og jeg fik alt indskud... Ganske fint koncept. De 4 stjerner frem for 5 skyldes at prisen på H...
Homie kom, gav tilbud, jeg accepterede. Fast forward min lejlighed blev afleveret uden bemærkninger og jeg fik alt indskud... Ganske fint koncept. De 4 stjerner frem for 5 skyldes at prisen på Homie´s service også var "Helt i top" - Jeg ved hvad jeg fik men jeg synes ikke prisen var specielt god. Udlejer som er et større firma havde informeret mig, uden at jeg havde oplyst Homies pris at de ca. havde gjort det for 10.000-12.000 kr mindre hvis jeg ikke havde istandsat min lejlighed selv og de skulle havde sendt mig en efterregning. De ville dog, som Homie gør ikke stille nogle garantier.... Med det sagt synes jeg 3 stjerner ville være unfair da man jo går ind i dette med åbne øjne.
Læs mere

Daniel Sejermark, 14 okt, 2022

Got a service for both leaving for my apartment and renovating the new one. All of them were perfect. A must have servicefor all expats living in Copenhagen.

Umut, 11 okt, 2022

God oplevelse da Homie’s repræsentant mødte op i vores lejlighed for besigtigelse af opgavens omfang. Sammenholdt med andre udbydere af samme service virkede repræsentanten professionel og med...
God oplevelse da Homie’s repræsentant mødte op i vores lejlighed for besigtigelse af opgavens omfang. Sammenholdt med andre udbydere af samme service virkede repræsentanten professionel og med håndværksmæssig forstand. Dog overså repræsentanten et mærke i en indvendig dør samt en låge, som skulle være renset for klister. Dette gik ikke ind under deres garanti, og jeg stod alligevel med en bekymring efter endt flytteafregning. Ærgerligt at de ikke fulgte oplevelsen helt til dørs, så havde det været en 5’er.
Læs mere

Kristoffer Lilholm, 09 sep, 2022

5 stjerner herfra, mindre kan ikke gøre det! Fantastisk service hele vejen igennem. Til trods for en del problemer med udlejer, har Homie Håndværkerservice, været utrolig tålmodige og samarbejdsvillige. Kan klart anbefales og vælges helt sikkert igen næste gang!

William Wettergreen, 04 sep, 2022

Rigtig god service, søde medarbejder, hurtigt svar. Jeg fik en god flyttesyn og penge retur

Natalia Svensson , 25 aug, 2022

Super service, og hjælpsomme

Jesper Ovdal Petersen, 06 aug, 2022

God og hurtig service, venlig og prisen holder.

Berit Wain, 31 jul, 2022

Homie did excellent work. We managed to receive our deposit back thanks to Homie's great work. Their entire team was very helpful and responsive especially when it came to documents, procedures etc. regarding the moving out. I can highly recommend Homie 😊

Kristiyan Dobrev, 06 jul, 2022

God kommunikasjon. Godt arbeide og hjelp ved fraflyttingssyn👌

Christian Vad, 26 jun, 2022

Kan man virkelig kun give 5 stjerner?? Fra første samtale har ALT bare været perfekt - skulle slet ikke tænke på noget, men bare koncentrere mig om mit nye sted. Fortæller ALLE om Homie Håndværkerservice De bedste hilsner og KÆMPE TAK FOR HJÆLPEN Vibeke

Vibeke Jensen, 26 jun, 2022

Super service! mega hurtigere til at svare og rigtig søde og forstående og giver et godt tilbud! kan anbefales 100 gange herfra;)

Asta Uhrbrand, 26 maj, 2022

Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Homie Håndværkerservice ApS

Referencer

Homie Håndværkerservice ApS har blandt andet udført opgaver for

Housing Denmark, Hellerup
DEAS Frederiksberg
Lejka København