Høgsberg Maler

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Høgsberg Maler

Høgsberg Maler

Høgsberg Maler er et professionelt og ambitiøst malerfirma, der udfører alle former for maleropgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Det kan være alt lige fra istandsættelse af en lejligheder og kontorer eller udendørsmalerarbejde af et hus til vægdekorationer på børneværelset.

Vi har yderligere ekspertise inden for malerarbejde i trappeopgange, maling af vinduer eller loftrum i boligforeninger og virksomheder.

Vi servicerer hele Jylland ud fra vores hovedkontor beliggende i Brande uden for Herning.

Tillid og kvalitet til konkurrencedygtige priser

  • Tillid skal gå begge veje, og derfor vil vi altid gerne skabe en åben dialog, så bygherre føler sig hjemme hele malerprojektet igennem.
  • Vi sætter os i bygherres sted, som sikrer, at dit malerprojekt bliver personligt og en fryd for øjet - uanset størrelse.
  • Overholdelse af aftaler sætter vi en ære i, så dit kvalitetsprojekt ikke mindst føles som en positiv oplevelse, men også står færdigt som aftalt.

Med andre ord får du en servicemindet og kvalitetsbevidst maler, og hvis vi er så heldige at udføre dit malerprojekt, får du et resultat efter dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 25547660 eller bhjmaler@gmail.com , hvor indehaver Berit med glæde kan give dig et uforpligtende tilbud, råd eller en samtale om din kommende maleropgave.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Kontakt os her
Peter Olsen Indehaver
25 54 ** **
bhjmaler@***.com
Høgsberg Maler Porsbakken 6 B 7330 Brande
CVR: 39369133
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Høgsberg Maler senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Høgsberg Maler
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?