GG Gulve ApS

Hos GG Gulve ApS leverer vi alverdens opgaver til både boligforeninger, private boligejere og erhvervsejendomme. Vi er en virksomhed på 10 medarbejdere, der holder mange former for forskellige håndværkere. Vi leverer med andre ord løsninger til alt fra gulvopgaver til diverse tømrer- og mureropgaver og har en kompetent og fagkærlig tilgang uanset, hvilken type opgave vi står overfor. Derudover har vi forbindelse til dygtige VVS-arbejdere og elektrikere, der gør det muligt for os at styre større entrepriser. Samtidig gør det alt lettere for dig som kunde, der skal have løst et større projekt – for hos GG Gulve ApS er alt samlet under ét tag.

Kvalitet og erfaring

Vi mener at kvalitet og erfaring går hånd i hånd, og med mere end 30 års erfaring kan du være sikker på, at der ikke bliver overset nogle detaljer når GG Gulve ApS rykker ud for at løse dit byggeprojekt. Vi har altid stort fokus på et kvalitetsrigt resultat, både når det kommer til byggematerialerne og løsningen i sig selv.

God service i højsædet

Vi søger altid at levere en god service for vores kunder gennem hele projektet. Vores medarbejdere har god etikette, og sørger for, at det ikke ligner en byggeplads når vi forlader matriklen, men at der tværtimod er ryddet pænt op. Det tror vi også er årsagen til, at omtrent 80 procent af vores kunder er gengangere, der har været tilfredse med vores arbejde før.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du er interesseret i et samarbejde med en erfaren håndværkervirksomhed med alt samlet under ét tag, der har stort fokus på din oplevelse som kunde, så skal du ikke tøve med at kontakte GG Gulve ApS. Vi sidder klar på telefonen 2123 7227 eller kontaktknapperne her på siden, og glæder os til at høre meget mere om din opgave.

Læs mere

Kontakt os her

Ole Schmidt Hansen Indehaver
21 23 ** ** Vis nummer
21 23 72 27

GG Gulve ApS

Søholtparken 44

2660 Brøndby Strand

CVR: 42751189

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver GG Gulve ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

2 dage siden
Lægning af vinylgulv 2000 Frederiksberg
3 dage siden
Gulvafslibning og behandling 2300 København S
4 dage siden
Facadereovering 4621 Gadstrup
1 uge siden
Lægning af vinylklikgulv 2750 Ballerup
1 uge siden
Lægning af gulv 2765 Smørum

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du GG Gulve ApS