Falcke ApS

- Høj kvalitet og stabilitet er vores kerneværdier!

Velkommen til Falcke ApS! Vi er et veletableret firma med fokus på høj kvalitet og stabilitet. Med vores team af 15 dedikerede medarbejdere og 10-12 reserver er vi i stand til at håndtere alle typer opgaver inden for ejendomsservice, facaderenovering og fugefri belægninger – uanset størrelsen på opgaven.

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Badeværelser 
  • Facaderenovering
  • Microcement
  • Epoxygulve
  • Ejendomsservice 
  • Diverse entrepriser

Kvalitet og faglig udvikling

Hos Falcke ApS er vi stolte af vores dygtige medarbejdere, der alle er grundigt uddannede og løbende opdateret i de nyeste teknikker. Vi arbejder hårdt for at levere et stykke arbejde, der indfrier vores kunders forventninger og dertil lever op til vores høje standarder for kvalitet. Vi er vant til at arbejde under tidsbegrænsninger og sørge for, at vores opgaver bliver løst til aftalt tid.

God service og tilfredse kunder

Vi har glæden af at løse opgaver for både private og erhvervskunder, hvilket betyder at vi har stor erfaring med at imødekomme forskellige ønsker, behov og krav til løsning. Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed og gør vores bedste for at være lydhøre over for deres ønsker og behov. Vi er altid opdateret på de nyeste tendenser og kan derfor rådgive vores kunder om moderne og effektive løsninger.

Vi står altid til rådighed

Hos Falcke ApS ved vi, hvor vigtigt det er at få ordnet opgaverne hurtigt og effektivt. Derfor er vores team tilgængeligt 24 timer i døgnet for at løse vores kunders opgaver, når de har brug for det. Kontakt os i dag på 53 65 78 79 eller via kontaktknapperne her på siden for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med dine projekter – store som små.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Klaus Falcke
Klaus Falcke Indehaver
53 65 ** ** Vis nummer
53 65 78 79

Falcke ApS

Arnold Nielsens Boulevard 128

2650 Hvidovre

CVR: 36976837

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Falcke ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Silkecement på et badeværelsesgulv- og vægge 2100 København Ø
5 dage siden
Lægning af epoxy på badeværelse 4623 Lille Skensved
3 uger siden
Lægning microcement på badeværelse 2750 Ballerup
3 uger siden
Lægning af microcement 1362 København K
3 uger siden
Microcement på gulv og vægge på mit badeværelse 1650 København V
4 uger siden

Det synes kunderne om os

0
75 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 72 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 3 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi fik lavet microcement på vores køkkengulv, bordpladerne og døre/skuffer, samt nogle vægge. Arbejdet blev udført til tiden, af nogle venlige håndværkere, der gjorde pænt rent efter sig. Finishen på arbejdet fremstod akkurat som vi havde ønsket.

Palle Bo Aasmul, 04 jun. 2024

Super slutresultat. God og sikker kommunikation. Der har været orden og rengjort hele vejen igennem projektet.
Udført til tiden, selv når det krævede weekendarbejde.

Bjarne Nesgaard Andersen, 02 maj 2024

Falcke ApS udførte et enestående arbejde med konstruktiv sparring og faglig ekspertise. Alt aftalt arbejde blev udført til tiden, og med god løbende opfølgning samt inden for det aftalte budget. Vi kan varmt anbefale Falcke ApS.

Dennis, 02 apr. 2024

Det er vicevært opgaver der bliver udført af firmaet så skemaet er udenfor området

A/B Samsonparken, 01 mar. 2024

Er super tilfreds med arbejdet som Falcke ApS har udført, det har været en behagelig process, hvor, vi har følt os trykke hele vejen. Vi har fået lavet vores badeværelse, og er meget tilfredse...

Er super tilfreds med arbejdet som Falcke ApS har udført, det har været en behagelig process, hvor, vi har følt os trykke hele vejen. Vi har fået lavet vores badeværelse, og er meget tilfredse med resultatet, vi vil derfor uden tøven anbefale Falcke ApS til andre. De får 5 smileys hele vejen rundet :-)

Læs mere

Lars Vilandt, 26 feb. 2024

Tip top service de har lavet mit køkken gulv for 3 år siden og de har lavet mit badeværelse gulv idag
Kaffe latte farvet med kobber glimmer og flot blank overall JA TAK de er SÅ dygtige

Lone bertelsen, 26 feb. 2024

Fik den bedste vejledning af Klaus til at lave et smukt microcementgulv i vores skønhedsalon på Vesterbro.
Der lå et gammelt linoleumsgulv, som slet ikke passede ind i den stil som vi ønskede.
Vi har fået et gulv som er smukt go let at vedligeholde.

Tanja Haddaoui, 13 jan. 2024

Alt har været fint og fornemt, godt arbejde og god tilpasning i forhold til vores erhverv (restaurant)

CAFE ESPERSEN ApS, 13 jan. 2024

Hurtig og nem kommunikation. Pænt arbejde. Fair pris. Alt til tiden.

Glad Fonden, 10 jan. 2024

Helt igennem fantastisk

Cafe Kystens Perle, 06 jan. 2024

Vi fik lavet microcement på gulvet i entre og bryggers, men allerede efter et par måneder bar der kæmpe store revner i gulvet (se vedhæftede billeder). Ét år efter ser gulvet mildest talt for...

Vi fik lavet microcement på gulvet i entre og bryggers, men allerede efter et par måneder bar der kæmpe store revner i gulvet (se vedhæftede billeder). Ét år efter ser gulvet mildest talt forfærdeligt ud og flere steder er overfladen røget af. Vi går selvfølgelig på gulvet idet det er vores entre, men det burde også være muligt.
Har forsøgt at kontakte firmaet på telefon/mail af flere omgange, men uden held desværre. Derfor denne anmeldelse.

Læs mere

Astrid Lander , 03 jan. 2024

kommunikation og opstart af opgaven var noget træg. tilbuddet var rimelig og prisen forventelig. Håndværkerne var gode og professionelle, og udførte et pænt arbejde, kom til aftalt tid og ryddede pænt op efter sig.

Lilly Hellsten, 05 dec. 2023

Min oplevelse med Falcke aps var yderst dårlig og meget ubehagelig. Oplevelsen var dårlig, idet jeg aldrig i mit liv har oplevet så dårlig kommunikation og det at blive talt hen over hovedet af...

Min oplevelse med Falcke aps var yderst dårlig og meget ubehagelig. Oplevelsen var dårlig, idet jeg aldrig i mit liv har oplevet så dårlig kommunikation og det at blive talt hen over hovedet af håndværkerne. Jeg kunne ikke få fat i Klaus på noget tidspunkt, faktisk var det som om at han helt ignorerede mine opkald, da han godt vidste han ansatte, Michell, havde leveret et yderes dårligt arbejde. Jeg bygger min antagelse ud fra, at det først var da en anden person ringede til ham, at han tog telefonen med det samme. Selve håndværket, amen jeg har slet ikke ord for det. Badeværelset blev lavet om tre gange, da det var meget meget skævt. Af en eller anden årsag havde den ikke autoriserede håndværker Michell valgt at påføre mikrocementet på vægge og gulv uden af sørge for at overgangen fra fliser til væg med filt var ensartet. det resulteret i meget skæve og buede vægge. Derudover var mikrocementet ikke påført alle steder og det samme galt lakken. Endvidere ødelagde Michell mit loft og toilet, samt gulv og vægge udenfor badeværelset, fordi han svinede så meget. Ikke nok med det, så overholdte håndværen ikke tiderne og når det blev italesat blev han meget modbydelig og truende, hvorfor jeg til sidst måtte have andre tilstede når han også var her. Jeg turde ikke være alene med ham. Byggeprojektet blev i alt forsinket med 1 måned og 2 uger, hvilket jeg personligt synes er al for lang tid.

Læs mere

Anonym, 12 okt. 2023

Under hele forløbet har Falcke ApS været utroligt professionelle og ud over alt forventning leveret et fantastisk badeværelse og toilet hurtigere end aftalt. Alt i alt en fantastisk oplevelse og altid professionelle og glade folk som gjorde forløbet godt!

Nicolai Mandix, 26 sep. 2023

Det var Michel der lavede vores gulv, og det var en rigtig god oplevelse.

Jens Mortensen, 23 sep. 2023

Vi fik lavet mikrocement på gulv og brusekabine i det ene badeværelse og brusekabine i det andet. Håndværkerne kom hver dag ( selv lørdag,) så arbejdet kunne blive færdigt hurtigt. Rigtig d...

Vi fik lavet mikrocement på gulv og brusekabine i det ene badeværelse og brusekabine i det andet. Håndværkerne kom hver dag ( selv lørdag,) så arbejdet kunne blive færdigt hurtigt. Rigtig dejligt, da badeværelser er svære at være uden De var meget venlige og behagelige og gjorde et flot stykke Arb. De var gode til at guide i hvad der var pænt at gøre. Opgaven var færdig på den tid der var lovet. Vi vil klart anbefale Falcke.

Læs mere

Trine Dodd, 22 aug. 2023

Falcke er ubetinget en af de dygtigste i branchen indenfor deres felt og jeg kan kun varmt anbefale dem

CANBYG ASX 1516 ApS, 18 jun. 2023

Meget nemme at komme i kontakt med og god service. Slutresultatet er rigtig flot.

Tobias Vitger, 15 jun. 2023

Mikrocement på gulv og vægge i badeværelse, samt montage af sanitet

Mathias B Bertelsen, 02 jun. 2023

Dårligt håndværk

Nicolaj A., 14 mar. 2023

Top professionel, vil til en hver tid bruge dette firma

Cafe Kystens Perle, 10 jan. 2023

Godt arbejde og kommunikation

Astrid Lander, 12 dec. 2022

Badeværelse

Christina Guzman, 30 nov. 2022

God kommunikation gennem hele forløbet, som varede næsten tre måneder.
Super flinke håndværkere, der respekterede at det rent faktisk var et hjem, trods en stor ombygning.

Og så er resultatet bare så meget bedre end jeg havde 'turde' håbe på

Birgitte Kræmmergaard, 02 nov. 2022

Min oplevelse er reflekteret i mine ovenstående vurderinger

Hanne Eriksen, 31 okt. 2022

Professionelt og behageligt samarbejde fra start til slut. Alle aftaler blev overholdt og mærkede en tydelig ærekærhed for det arbejde og slutresultat som skulle leveres - og som vi er meget tilfredse med.

jacob fischer, 25 okt. 2022

Utrolig dårlig kommunikation - de svarer kun på SMSer eller mails, typisk med flere dages forsinkelse. Plus jobbet blev udført dårligt. Der er opstået rever i gulvet efter kun to måneder, og ...
Utrolig dårlig kommunikation - de svarer kun på SMSer eller mails, typisk med flere dages forsinkelse. Plus jobbet blev udført dårligt. Der er opstået rever i gulvet efter kun to måneder, og nu forsøger jeg at få det reklameret. Falcke har lovet at de kommer forbi før en uge siden, og så har jeg aldrig hørt tilbage fra dem. 18000kr. gulv, hvor der står et nyt køkken på nu skal måske afmonteres og nyt gulv skal ligges. Utroligt. Og de gider ikke svare på mine telefoner. Jeg vil gerne bede jer om ikke at tilbyde Falcke i jeres udvalg af håndværkere/firmaer. Tak...
Læs mere

Jan C., 10 aug. 2022

Endte med at blive microcement løsning, god rådgivning

Mikael Y., 28 jul. 2022

Udførelse diverse så græs kunne slås i de opgravede områder

BYGGESELSKABET PAULSEN A/S, 20 jul. 2022

Arbejdet pågår, det er ikke færdigt endnu

BYGGESELSKABET PAULSEN A/S, 03 jul. 2022

Klaus Falcke og jeg har haft en rigtig god kommunikation før og undet processen. Og der er ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Falcke ApS kan klart anbefales.

Niels Peter Vadstrup, 14 jun. 2022

Vi valgte Falcke, fordi de er Sto Mester - og derfor har stor ekspertise omkring facadepuds o.lign. murerarbejder. Tilbudsfasen er forløbet perfekt og det samme er tilfældet for opstart og udfør...

Vi valgte Falcke, fordi de er Sto Mester - og derfor har stor ekspertise omkring facadepuds o.lign. murerarbejder. Tilbudsfasen er forløbet perfekt og det samme er tilfældet for opstart og udførsel. Der har været udfordringer med oprydning/rengøring af pladsen/terrassen og pudspletter på hussokkel - som entreprenøren har lovet at udbedre. Vi har i store træk været godt tilfredse med samarbejdet og udførslen.

Læs mere

Tom Bo Madsen, 13 jun. 2022

Let at kommunikere med, der bliver udført det arbejde, der er aftalt, og evt. fejl bliver rettet hurtigt. Meget behageligt personale.

Alfa København ApS, 30 maj 2022

Det gik fint

BYGGESELSKABET PAULSEN A/S, 24 mar. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Falcke ApS

Send en forespørgsel til Falcke ApS