Dit & Mit Bad ApS

- Kompromisløs kvalitet og gennemtænkte løsninger

Hos Dit & Mit Bad ApS handler det om at skabe tilfredse kunder. Vi lægger vægt på kompromisløs kvalitet og gennemtænkte løsninger, som vores kunder virkelig sætter pris på. For os handler det ikke bare om at lave dit badeværelse. Det handler om at opbygge tillid og gode relationer med vores kunder.

Vi er et hold på 2 ansatte i virksomheden og har desuden 4 dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved større projekter. Vi dækker primært Hovedstadsområdet, men vi er åbne for opgaver uden for dette område, hvis det giver mening for begge parter. 

Kvalitet og tillid er vores store fokus

Hos Dit & Mit Bad ApS lægger vi stor vægt på at levere kvalitetshåndværk og være professionelle i alt, hvad vi gør. Vi ønsker, at du oplever os som respektfulde og pålidelige mennesker, som du trygt kan stole på. Vi forstår, at det er en tillidssag at åbne dit hjem op for os, og derfor er respekt for din bolig og fingerspidsfornemmelse en vigtig del af vores arbejde.

Vi ønsker også at give dig en god kundedialog og holde dig opdateret under hele processen. Vi evaluerer løbende og giver dig et overblik, så du kan følge med i, hvordan arbejdet skrider frem. På den måde kan du slappe af og være sikker på, at alt er som det skal være.

Håndværk fra øverste hylde og en god kundeoplevelse

Hos Dit & Mit Bad ApS er kvaliteten i vores arbejde helt essentiel. Vi går op i at levere håndværk af højeste standard, hvor ingen detaljer bliver overset. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området, og stræber altid efter at levere det bedste resultat til vores kunder.

Vi er naturligvis meget bevidste om vigtigheden af god kundekommunikation. Vi lytter til dine ønsker samt behov og rådgiver dig på bedste vis. Vi ønsker, at du som kunde føler dig tryg og inddraget i processen, hvor du i sidste ende er 100% tilfreds med det færdige resultat.

Er du klar til dit drømmebadeværelse?

Hos Dit & Mit Bad ApS er vi klar til at hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse. Kontakt os i dag på 20 89 57 58 eller kontaktknapperne her på siden for kompetent rådgivning og uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig og skabe den bedste løsning til netop dit hjem!

Læs mere

Kontakt os her

Peter Thomsen
Peter Thomsen Indehaver
20 89 ** ** Vis nummer
20 89 57 58

Dit & Mit Bad ApS

Studsbøl Alle 9

2770 Kastrup

CVR: 35518886

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dit & Mit Bad ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


VVS renovering af badeværelse 2670 Greve
1 uge siden
Udskiftning af radiatorer 2900 Hellerup
1 uge siden
Etablering af væghængt toilet 2300 København S
2 uger siden
Udskiftning af toilet m.m. 2770 Kastrup
2 uger siden
Renovering af badeværelse 2100 København Ø
3 uger siden

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Dit & Mit Bad ApS

Send en forespørgsel til Dit & Mit Bad ApS