Din Nordjyske Håndværker

Din Nordjyske Håndværker har base i Frederikshavn og har specialiseret sig i totalløsninger inde for tømrer-, murer- og maleropgaver, så kunden kun behøver én håndværksmester til at udføre deres opgave.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Din Nordjyske Håndværker

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Din Nordjyske Håndværker

I firmaet Din Nordjyske Håndværker tilbyder vi totalløsninger inden for både tømrer-, murer- og malerbranchen. Med et smil på læben og kvalitetsværktøjet i hånden rykker vi ud på bygge- og renoveringsopgaver for både private boligejere, erhverv samt boligforeninger. Vi kører i hele landet, og vi er også klar til at hjælpe dig!

Service og kvalitet fra start til slut

Med os på sagen er du garanteret solidt håndværk og fremragende service fra start til slut. Vi værner om den gode kundedialog og indleder altid et projekt med at afstemme dine forventninger, ønsker og behov. Ligeledes afslutter vi først sagen, når vi ved, at resultatet sidder lige i skabet, og at du er fuldt ud tilfreds med arbejdet.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tagrenovering
  • Facadeisolering
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Plankeværk og terrasser
  • Facade- og vinduesmaling
  • Nyt badeværelse
  • Murerarbejde ude og inde 
  • Indendørs malerarbejde 
  • Professionel rådgivning

Søger du et dygtigt håndværkerfirma med sans for den gode kundedialog og kvalitetssikret håndværk, så tøv ikke med at kontakte os. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 2286 1715. Vi ser frem til at gøre dit bygge- eller renoveringsprojekt til en god oplevelse.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti
Kontakt Din Nordjyske Håndværker for et uforpligtende tilbud

Her finder du Din Nordjyske Håndværker

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Din Nordjyske Håndværker

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?