DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS

- Vi går aldrig ned på kvalitet!

Når store som små mureropgaver skal udføres er DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS dit kompetente og gode valg. Med vores hold af dygtige medarbejdere dækker vi Nordsjælland og Storkøbenhavn, hvor vi udfører murerarbejde både inden- og udendørs.

DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS har en bred faglig palet inden for murerfaget og udfører blandt andet:

  • Flisearbejde
  • Tilbygninger
  • Facaderenovering
  • Badeværelsesrenovering
  • Støbning af gulve

Søger for at kvaliteten er i top

Alle vores håndværkere hos DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS har stor ekspertise inden for murerfaget. Vores veluddannede medarbejdere er opdaterede på de nyeste tendenser og udfører altid godt fagligt håndværk med moderne metoder og materialer. På den måde er du sikret en kvalitetssikker løsning, der også udføres effektivt.

Tæt samarbejde med vores kunder

Hos DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS er vi dig behjælpelig igennem hele byggeprocessen. Fra skitsetegningen til sidste finish udføres er vi i tæt dialog med dig. Vi har derfor altid fuld føling med din renovering, så du er sikret, at den står færdig til tiden og udføres af vores dygtige håndværkere.

Vi har øje for dine ønsker og behov

Det er centralt for os hos DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS, at du er 100 procent tilfreds med vores arbejde fra start til slut. Den løsning, vi tilbyder dig, er altid med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Er grundigt murerarbejde dét du leder efter?

Kontakt DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS på telefon 61 31 08 69 eller ved at trykke på kontaktknapperne her på siden for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Jesper Henry Nørager Christensen Ejer
61 31 ** ** Vis nummer
61 31 08 69

DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS

Toftevej 33

3250 Gilleleje

CVR: 42262811

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Microcement på badeværelse 2800 Kongens Lyngby
5 dage siden
Lægning af microcement i vådrum 3140 Ålsgårde
1 uge siden
Renovering af badeværelse 3000 Helsingør
2 måneder siden
Lægning af microcement på toilet og værelse 3100 Hornbæk
2 måneder siden
Renovering af badeværelse 3000 Helsingør
2 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
2 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har fået totalrenoveret vores meget gamle toilet i en andelsbolig til et funktionelt badeværelse, hvor Jesper fra Det’ Mureren ApS har stået for vådrumssikring, støbning af gulv samt flis...
Vi har fået totalrenoveret vores meget gamle toilet i en andelsbolig til et funktionelt badeværelse, hvor Jesper fra Det’ Mureren ApS har stået for vådrumssikring, støbning af gulv samt flise opsætning, og resultatet er funktionelt og rigtig flot. Jesper har været meget behjælpelig undervejs, og har lavet et rigtig flot finish på hele badeværelset. Udover at udføre det aftalte arbejde, har Jesper også udført arbejde ud over vores forventning, ved bl.a. at skjule nogle rør, der ellers stod i vejen, dette har han gjort ved at bygge en kasse og udsmykket den med fliser, hvilket har givet et resultat langt pænere end forventet. Jesper har i løbet af hele projektet været behagelig og nemt at komme i kontakt med, og vi er utrolig tilfredse med resultatet og samarbejdet. Vi vil derfor gerne anbefale Jesper fra Det’ Mureren ApS til andre. Med venlig hilsen Anna & Thomas
Læs mere

Thomas Schultz, 17 apr, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS

Send en forespørgsel til DET' MUREREN JESPER NØRAGER ApS