Delux-Byg IVS

Vi tilbyder alt inden for tømrerfaget, heriblandt udskiftning af døre og vinduer, tilbygninger og ombygninger. Vores dygtige medarbejdere har også specialiseret sig i murer- og maleropgaver. Derfor kan vi stå for renoveringerne, store som små. Ring for mere. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Delux-Byg IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Delux-Byg IVS

- Når drømmen bliver til virkelighed

Hos Delux-Byg er faglighed og godt håndværk i højsædet. Vores dygtige medarbejdere spænder bredt, og er eksperter i henholdvis tømrer-, murer- og malerarbejde. Vi brænder alle sammen for vores fag og det skinner igennem i det arbejde, vi udfører. Vi har kompetencerne til at løfte de store totalrenoveringer, men gør os også i mindre tømrer- og reparationsopgaver.

For både private, erhverv og foreninger løfter vi tømrer-, murer og maleropgaver, og vi dækker hele Jylland. Ved større entrepriser kører vi gerne til Fyn og Sjælland.

Vi sparer ikke på kvaliteten

Alle har ret til et resultat af den bedste kvalitet. Sådan lyder vores ambition hos Delux-Byg, hvor vi vægter kvalitetssikret håndværk ekstremt højt. Det arbejde, som vi leverer afspejler hvem vi er, og derfor bliver alle opgaver, store som små, udført med den støreste omhu. Alt skal stå snorlige og i en kvalitet, som holder mange år ud i fremtiden.

Delux-Byg kan blandt andet hjælpe med:

  • Renovering af køkken og bad
  • Malerarbejde - ude og inde
  • Facaderenovering, filsning, puds m.m.
  • Tilbygninger
  • Mindre reparationsopgaver
  • Professionel rådgivning

Gør dine byggedrømme til virkelighed

Vores motto lyder: 'Når drømmen bliver til virkelighed', som betyder, at vi vægter kundernes ønsker og behov højest. Kunden skal være fuldt ud tilfreds med resultatet - hver gang. Derfor har vi den personlige kundedialog i fokus, så vi i fællesskab får afstemt forventningerne. På den måde kan vi finde den bedste løsning til den enkelte.

Søger du et alsidigt tømrerfirma, som også har speciale i murer- og malerarbejde, så er Delux-Byg den rette til opgaven. Vi giver gerne et konkurrencedygtigt tilbud på dit næste projekt, og er også klar med gode råd og vejledning. Ring til os på tlf.: 4089 5168 eller tryk på kontakt-knappen her på siden.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Delux-Byg IVS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Delux-Byg IVS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Delux-Byg IVS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Delux-Byg IVS

Vi tilbyder alt inden for tømrerfaget, heriblandt udskiftning af døre og vinduer, tilbygninger og ombygninger. Vores dygtige medarbejdere har også specialiseret sig i murer- og maleropgaver. Derfor kan vi stå for renoveringerne, store som små. Ring for mere. 

Hovedkontor

Sangildvej 19
7470 Klarup

CVR: 37076333

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen