Degn & Dreyer Entreprise A/S

Vi er et kvalitetsbevidst murer- og tømrerfirma, som ligger stor vægt på service og altid med kunden i centrum. Vi udfører alt lige fra hovedentreprise, ny-, til-, og ombyg, tag, vinduer og døre samt servicering af ejendomme. Ingen opgave er for stor.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Degn & Dreyer Entreprise A/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Degn & Dreyer Entreprise A/S

Degn & Dreyer Entreprise A/S er et kvalitetsbevidst tømrer- og murerfirma, der udfører renoverings- og entrepriseopgaver i hele Københavnsområdet. De to indehavere Bjarne M. Degn og Henrik W. Dreyer startede deres professionelle samarbejde tilbage i halvfjerdserne – og stiftede i 2007 Degn & Dreyer Entreprise A/S. Det erfarne entreprisefirma har kompetencerne og leverandørerne til at løfte komplekse byggeopgaver, og laver blandt andet:

 • Restaureringsopgaver indenfor tømrer- og murerfaget
 • Renovering af køkkener og badeværelser
 • Tagentrepriser
 • Udskift af vinduer og døre
 • Facaderenoveringer
 • Isoleringsopgaver (indblæsning med papiruld)
 • Serviceopgaver i ejendomme
 • Udbedring af svamp- og fugtskader
 • Degn & Dreyer udfører opgaver for boligforeninger, erhverv og private. Med et netværk af kompetente underleverandører kan entreprisefirmaet løfte store og komplekse sager. Degn & Dreyer har også stor erfaring med at renovere fredet bygninger og isolering med genbrugsmarterialet papiruld.

  Garanti på kvalitetsløsninger

  Hos Degn & Dreyer er mottoet at ’alt skal laves på den rigtige måde’ – og derfor går firmaet aldrig på kompromis med kvalitetsløsninger. Med mere end 25 års erfaring i branchen, drives Degn & Dreyer stadig af at levere kvalitetshåndværk og holdbare løsninger. Degn & Dreyer er medlem af Byg Garanti, som giver relevant sikkerhed for bygherrerne. Og tilfredse bygherrer er netop fundamentet i Degn & Dreyer, hvorfor den gode kundedialog og tilpassede løsningerne prioriteres højt.

  Uforpligtende tilbud og kompetent vejledning

  Står du overfor en murer, tømrer eller entrepriseopgave – er Degn & Dreyer det rette valg til opgaven! Kontakt det professionelle entreprisefirma for vejledning eller et uforpligtende tilbud på tlf.: 36787830 eller på: bmd@ddentreprise.dk.

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Garanti

  Referencer

  Degn & Dreyer Entreprise A/S har blandt andet udført opgaver for:

  • Amaliegade 40-42
   1256 København K
  • Frederik Vi's Alle 5-7
   2000 Frederiksberg
  Kontakt Degn & Dreyer Entreprise A/S for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Degn & Dreyer Entreprise A/S

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne Degn & Dreyer Entreprise A/S

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Degn & Dreyer Entreprise A/S

  Vi er et kvalitetsbevidst murer- og tømrerfirma, som ligger stor vægt på service og altid med kunden i centrum. Vi udfører alt lige fra hovedentreprise, ny-, til-, og ombyg, tag, vinduer og døre samt servicering af ejendomme. Ingen opgave er for stor.

  Hovedkontor

  Tørringvej 22
  2610 Rødovre

  CVR: 30821440

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen