Byggeselskabet ApS

Byggeselskabet ApS er resultatet af mange års strategisk samarbejde mod et firma, der kan tilbyde professionelle totalentrepriser. Vi løfter både malerentrepriser, tømrer- og mureropgaver, VVS- og elarbejde og har ligeledes en ingeniør tilknyttet. Ring til os, hvis du skal bygge nyt, renovere eller bygge til. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Byggeselskabet ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Byggeselskabet ApS

- Bygge- og renoveringsopgaver med omtanke

Hos Byggeselskabet ApS leverer vi løsninger af højeste kaliber. Vi har nemlig altid blik for detaljen, selv når arbejdsopgaven kan virke stor og uoverskuelig. Vi varetager opgaver for både private- og erhvervskunder samt boligforeninger. Byggeselskabet ApS er beliggende i Karslunde, men vi kører på hele Sjælland. Hvad enten det drejer sig om tapetsering af en væg, en facaderenovering eller et nyt køkken, står vi til rådighed.

Vi tilbyder:

 • Inden- og udendørs malerarbejde
 • Sprøjtemaling
 • Facaderenoveringer
 • Udskift af el- og VVS-installationer
 • Totalentrepriser
 • Haveanlægning
 • Nybyg og tilbygninger
 • Behandling efter skimmelangreb
 • Meget mere

Byggeselskabet ApS har tilknyttet en bred vifte af håndværkere indenfor diverse brancher, og kan derfor løfte komplekse totalrenoveringer, men rykker også ud på de enkelte udskift. Så hvad end du søger en maler, en tømrer, en gulvmand eller en totalentreprenør med tilknyttet ingeniør, så har vi de rette fagmænd.

Bæredygtige materialer – vi passer på vores miljø

Hos Byggeselskabet ApS lægger vi stor vægt på at levere løsninger af høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis, når det kommer til valget af materialer. Vi bruger udelukkende miljøvenlige og svanemærkede produkter til malerarbejdet, så vi skåner hinanden og jordkloden. Kvalitetsmaterialer danner grobund for kvalitetsløsninger, og det er, hvad vi bestræber os på at levere hver gang.

Vores medarbejdere arbejder alle med en tårnhøj faglig stolthed og vi nægter derfor at aflevere et slutprodukt, som vi ikke selv kan stå på mål for. Vores mange år i branchen har givet os en uundværlig ekspertise, der giver os muligheden for at løse selv de mest komplekse opgaver. Derudover deler vi også gerne ud af vores erfaring og er ikke blege for at vejlede og rådgive i forbindelse med jeres opgave.

Bevarer blikket for detaljen

Vores medarbejdere brænder for deres fag og elsker at give det lille ekstra, som får finishen på jeres opgave til at være helt i top. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest, tværtimod. Der ligger nemlig en stor faglig tilfredsstillelse i at levere en holdbar og sublim løsning, der får smilet frem hos vores kunder. Tilfredse kunder er vores levebrød, og derfor er vi naturligvis forpligtede til at være topprofessionelle i både rådgivning og udførelse uanset størrelsen på opgaven.

Klik på kontakt-knappen her på siden, så vi giver et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen. Vi giver gerne en hjælpende hånd og tager en snak om mulighederne for jeres projekt.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGarantiGaranti

Referencer

Byggeselskabet ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Nordea Fonden
  Christianshavn
 • Funkisvilla indstillet til RENOVER prisen 2018
  Frederiksberg
Kontakt Byggeselskabet ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Byggeselskabet ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byggeselskabet ApS

Byggeselskabet ApS er resultatet af mange års strategisk samarbejde mod et firma, der kan tilbyde professionelle totalentrepriser. Vi løfter både malerentrepriser, tømrer- og mureropgaver, VVS- og elarbejde og har ligeledes en ingeniør tilknyttet. Ring til os, hvis du skal bygge nyt, renovere eller bygge til. 

Hovedkontor

Solrød Center 65, 1. tv.
2680 Solrød Strand

CVR: 32319688

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen