BO-DEA ApS

 - Kvalitetsservice er højeste prioritet!

BO-DEA ApS er dit oplagte valg, når det kommer til kvalitetsarbejde. Uanset om du står og mangler en kyndig maler eller en dygtig murer, så er vi hos BO-DEA ApS parate til at hjælpe dig i mål med dit projekt. BO-DEA ApS er placeret i Ringsted, men vi dækker også områderne Nordsjælland, København og Roskilde.

BO-DEA ApS udfører blandt andet:

  • Malerarbejde
  • Flytteprojekter
  • Spartling & opsætning af filt 
  • Diverse murerarbejde

Om du skal have malet din lejlighed indvendigt, malet din udvendige facade eller lagt nye klinker, så kan vi hjælpe dig. BO-DEA ApS sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat, der lever op til vores kunders forventninger.

Vi prioriterer altid den gode kundedialog

Hos BO-DEA ApS er vi vant til at arbejde med opgaver af alle størrelser. Om det er en gængs mureropgave eller det store malerprojekt, som skal friske din bolig op, du ønsker hjælp til, står vi klar til at assistere. Og uanset opgavens størrelse eller type kan du være sikker på, at vi sætter den gode dialog i højsædet. Hos os værner vi om alle vores samarbejder og hjælper kunder med alle slags behov og forespørgsler. 

Kvalitet og god vejledning 

Hos BO-DEA ApS er vi stolte af at levere kvalitetsarbejde. Vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller udførelse, så du kan være sikker på et flot og holdbart resultat. Udover kvalitet lægger vi stor vægt på god vejledning og kundeservice. Vi rådgiver dig gerne om valg af farver, materialer og løsninger, så du får det bedste resultat, der passer til netop dine ønsker og behov.

Kunderne roser os for god dialog og service

Vi sætter en ære i at yde en god service gennem hele processen. Hos BO-DEA ApS er kommunikationen mellem os og vores kunder i fokus. Det betyder, at vi altid sørger for at holde dig opdateret igennem hele dit projekt – og skulle du have spørgsmål, står vi altid til rådighed med svar. Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre din fulde tilfredshed.

Vælg BO-DEA ApS til din arbejdsopgave

Hos BO-DEA ApS kan du regne med effektive og dygtige håndværkere, der går op i kvalitet. Vi er dedikerede til at levere et flot og holdbart resultat, der lever op til dine forventninger. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Ring til os på 4266 4610 eller tryk på kontaktknapperne her på siden for en god og uforpligtende snak om dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Borys Osadchuk Indehaver
42 66 ** ** Vis nummer
42 66 46 10

BO-DEA ApS

Vandstjernevej 12

4100 Ringsted

CVR: 39756439

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BO-DEA ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling og spartling i hus 2860 Søborg
6 dage siden
Maling af hus indvendigt 2680 Solrød Strand
1 uge siden
Maling af hus indvendigt 2600 Glostrup
2 uger siden
Boligforening - Udskiftning af døre 2700 Brønshøj
3 uger siden
Spartling, opsætning af filt og maling i bolig 2830 Virum
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
5 anmeldelser
3byggetilbud.dk 5 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Virkelig dygtige og arbejdssomme. Vi er meget tilfredse!

Karin M., 15 jun, 2023

Super professionel service, hurtig eksekvering, høj kvalitet og god pris.

Margreth B., 26 maj, 2023

BO-DEA v/Boris Osadchuk og hans medarbejdere kan varmt anbefales! Kom med det klart bedste tilbud og gjorde et fremragende job. Hus på ca. 150 m2 malet vægge, loft og træværk indvendigt. Termos...
BO-DEA v/Boris Osadchuk og hans medarbejdere kan varmt anbefales! Kom med det klart bedste tilbud og gjorde et fremragende job. Hus på ca. 150 m2 malet vægge, loft og træværk indvendigt. Termostater, alarmfølere og spots afmonteret før maling og genmonteret. Selv stikkontakter blev løsnet i væggen så der kunne males til hullet. Alle aftaler overholdt og ekstraopgaver udført med et smil. En helt igennem positiv oplevelse! Boris er fra Ukraine, bor i Ringsted med sin kone og 2 børn og taler fint dansk efter 12 år i Danmark.
Læs mere

Themstrup M., 04 maj, 2023

Varmeste anbefalinger herfra.

Søren T., 26 apr, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du BO-DEA ApS

Send en forespørgsel til BO-DEA ApS