Daikin

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Daikin

Daikin varmepumper 

- Komfort, kvalitet & design 

Daikin er en markedsledende producent af energieffektive klimaløsninger til opvarmning, ventilation og afkøling, blandt andet varmepumper og klimaanlæg til private boliger.  

Daikin har siden 1924 udviklet og produceret indeklimaløsninger og været på det danske marked siden 1968. I 1985 overtog BKF-Klima A/S eneagenturet af hele Daikins produktsortiment i Danmark. Al salg og distribution varetages via et stort landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere. Og vi har også en forhandler nær dig!

Varmepumper af højeste kvalitet

Med mere end 95 års erfaring i udvikling og produktion af innovative indeklimaløsninger er du sikret et af markedets mest innovative løsninger af højeste kvalitet. Daikins løsninger har vundet flere designpriser, og vi har en varmepumpe til ethvert behov og enhver indretning. Vores varmepumper er desuden meget energieffektive og ideelle til både nybyggeri og udskiftning af gamle varmesystemer. 

Jordvarmepumpen til dit hjem

Ønsker du at styre indeklimaet i dit hjem 24/7/365, uanset tid og sted? Så er Daikin Altherma 3 GEO den rette løsning! Jordvarmepumpen er designet med stor omhu ned i detaljen. Intet er overset. Selv lydniveauet og tilslutningsmulighederne har fået højesteste prioritet.

Bliv kontaktet inden for 24-timer

Vi ved, at det perfekte klima kræver mere end blot opvarmning og køling. Søger du en varmepumpe til din bolig er opgaven derfor i trygge og professionelle hænder hos os.

Inden for 24-timer svarer vores forhandlere altid tilbage. Alt du skal gøre er at bruge vores forhandlerliste og finde en af vores professionelle forhandlere nær dig. Tryk på linket til vores hjemmeside og find din Daikin-forhandler i dag. Du kan også trykke på kontakt-knapperne her på siden og indsende din forespørgsel til os.  

Vi udfører opgaver i brancherne:
Varmepumper (luft-vand)
Varmepumper (luft-luft)
Kontakt os her
Kontakt en forhandler nær dig: Tryk på linket i beskrivelsen
00 00 ** **
Daikin Tempovej 18-22 2750 Ballerup
CVR: 18297094
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Daikin senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Daikin
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu