Badbussen.dk

Badbussen.dk er en professionel virksomhed, som vægter kvalitet højt. Badbussen.dk hjælper med at realisere drømmen om et moderne badeværelse og køkken. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Badbussen.dk

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Badbussen.dk

- Vi benytter de bedste håndværkere og materialer

Hos Badbussen.dk er vi specialister i renovering og etablering af boligens køkken og bad. Med vores mange år i branchen er vi garant for høj faglighed og professionelle løsninger, som gør det muligt at følge vores kunder trygt i mål med deres køkken- og badeværelsesdrømme. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra kendte producenter og samarbejder med dygtige håndværkere i både murer-, VVS-, el- og tømrerbranchen. Det betyder, at vi altid kan levere en samlet løsning og de bedste resultater.

Badbussen.dk tilbyder:

  • Renovering af køkken og badeværelse
  • Fiseopgaver og diverse mureropgaver
  • Rullende showroom med fliser og badeværelsesmøbler
  • Totalrenoveringer
  • Kvalitetsikret service
  • Professionel rådgivning

Badbussen.dk dækker hele Sjælland og løfter opgaver, store som små, for både private, erhverv og foreninger. Vi har også en bus, som fungerer som et showroom med fliser og badeværelsesmøbler, hvor du kan hente inspiration og vejledning til dit næste projekt.

Effektivtet i højsædet

For os er det god service, at kunden kan komme hurtigt i gang med sit projekt. Derfor bestræber vi os på at tage hurtig affære og få afstemt forventninger og tidshorisont. På den måde kan vi påbegynde opgaven, så snart kunden ønsker det, og uden en lang ventetid. Det hele handler nemlig om at imødekomme den enkeltes ønsker og behov.

Søger du sparring eller et godt tilbud på dit næste badeværelses- eller køkkenprojekt er Badbussen.dk det rette firma til opgaven. Kontakt os ved at trykke på kontakt-knappen her på siden, eller ring til os på tlf.: 2728 0378. Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Badbussen.dk for et uforpligtende tilbud

Her finder du Badbussen.dk

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?