Herning Ventilation ApS

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Herning Ventilation ApS

Herning Ventilation ApS

- Kundeservice og kvalitet står øverst på vores liste

Hos Herning Ventilation ApS arbejdes efter målsætningen om at levere kvalitet og yde et højt serviceniveau - hver gang. Med speciale ventilation udfører jeg arbejde for både private, erhverv og foreninger, og hvad end din opgave er lille eller stor, så er Herning Ventilation ApS klar til at hjælpe.

Med et smil på læben løser jeg opgaver i det meste af Jylland og Sjælland, hvor jeg laver alt i genveksanlæg, så tøv ikke med at kontakte Herning Ventilation ApS, hvis du ønsker at energioptimere boligen.

Kundeservice og kvalitetsikring i højsædet

Øverst på listen hos Herning Ventilation ApS står både kundeservice og kvalitet. To ting, som for mig går hånd i hånd, og som jeg aldrig går på kompromis med. En vigtig del af den gode kundeservice er en grundig kundedialog. Jeg tager derfor altid en dialog med mine kunder inden opstart, hvor vi afstemmer ønsker og behov. Her præsenterer jeg også flere forskellige løsningsmuligheder, så vi kan finde den helt rette løsning til den enkelte.

En aftale er en aftale, og du kan regne med, at opgaven udføres til den aftalte tid og pris, når Herning Ventilation ApS er på sagen.

Ønsker du en uforpligtende samtale eller et tilbud på din næste ventilationsopgave, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring på tlf.: 27370216, så deler jeg gerne ud af min faglige viden.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Aksel Høher-Thomsen
Aksel Høher-Thomsen Indehaver
27 37 ** **
[email protected]***.dk
Herning Ventilation ApS Platanvej 18A 7400 Herning
CVR: 39268612
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Herning Ventilation ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Herning Ventilation ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu