A-Byg v/Otto Mikkelsen

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

A-Byg v/Otto Mikkelsen

A-Byg v/Otto Mikkelsen

A-Byg v/Otto Mikkelsen er en familiedrevet murer- og tømrervirksomhed med et væld af erfaring og kompetencer. Selvom murer- og tømrerfagene er spidskompetencerne, så kan vi tilbyde meget mere. Vi hjælper nemlig alle kunder, private som erhverv, uanset hvilken udfordring, der måtte opstå. Alt fra renoveringer af badeværelser til tagkonstruktioner, er vi behjælpelige med. Firmaet har adresse i Gærum, og herfra betjener vi alle på strækningen mellem Aalborg og Grenen.

Erfaring og sparring mellem fagmænd

Siden 1986 har Otto Mikkelsen stået ved roret i virksomheden. For et par år siden startede sønnen Jann også i virksomheden efter flere år som selvstændig. Den faglige sparring og erfaring udefra har gjort, at du altid kan forvente dig et færdigt produkt af høj kvalitet, når du vælger A-Byg v/Otto Mikkelsen. Vi vender altid din opgave før byggeprocessen starter, så du både er sikret det billigste og mest kvalitetssikre resultat. Desuden betyder Janns erfaring, at du som kunde ikke kun kan få hjælp indenfor murer- og tømrerfaget. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores håndværkere, så kontakt os endelig uanset hvilken udfordring, du står overfor.

Kundedialogen er i centrum

Selvom sparringen mellem fagmænd er vigtig, betyder det ingenting uden grundig dialog med kunden. Vi giver os altid tid til at lytte til dine behov og bekymringer, og vi er ikke blege for at give dig gode råd med på vejen. Når byggeprocessen er i gang, holder vi dig også løbende ajour med opgavens fremskridt. Vi går ind for åbenhed, og du kan altid tage fat i os, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Du kan derfor altid regne med at blive fulgt helt til dørs, når du vælger A-Byg v/Otto Mikkelsen.

Uanset hvilken type opgave, du søger hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Badeværelser
Tømrerfirmaer
Vinduer
Tagentrepriser
Murerfirmaer
Tilbygninger
Facaderenovering
Totalentrepriser
Kontakt os her
Otto Mikkelsen Mester
40 37 ** **
mikkelsenotto@***.com
A-Byg v/Otto Mikkelsen Ahornvej 11, Gærum 9900 Frederikshavn
CVR: 10265576
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver A-Byg v/Otto Mikkelsen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du A-Byg v/Otto Mikkelsen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu