A-Byg v/Otto Mikkelsen

Ring til os for et uforpligtende tilbud, så finder vi en løsning på netop din boligsituation. Vores priser er altid konkurrencedygtige pga. minimal administration. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til A-Byg v/Otto Mikkelsen

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

A-Byg v/Otto Mikkelsen

A-Byg v/Otto Mikkelsen er en familiedrevet murer- og tømrervirksomhed med et væld af erfaring og kompetencer. Selvom murer- og tømrerfagene er spidskompetencerne, så kan vi tilbyde meget mere. Vi hjælper nemlig alle kunder, private som erhverv, uanset hvilken udfordring, der måtte opstå. Alt fra renoveringer af badeværelser til tagkonstruktioner, er vi behjælpelige med. Firmaet har adresse i Gærum, og herfra betjener vi alle på strækningen mellem Aalborg og Grenen.

Erfaring og sparring mellem fagmænd

Siden 1986 har Otto Mikkelsen stået ved roret i virksomheden. For et par år siden startede sønnen Jann også i virksomheden efter flere år som selvstændig. Den faglige sparring og erfaring udefra har gjort, at du altid kan forvente dig et færdigt produkt af høj kvalitet, når du vælger A-Byg v/Otto Mikkelsen. Vi vender altid din opgave før byggeprocessen starter, så du både er sikret det billigste og mest kvalitetssikre resultat. Desuden betyder Janns erfaring, at du som kunde ikke kun kan få hjælp indenfor murer- og tømrerfaget. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores håndværkere, så kontakt os endelig uanset hvilken udfordring, du står overfor.

Kundedialogen er i centrum

Selvom sparringen mellem fagmænd er vigtig, betyder det ingenting uden grundig dialog med kunden. Vi giver os altid tid til at lytte til dine behov og bekymringer, og vi er ikke blege for at give dig gode råd med på vejen. Når byggeprocessen er i gang, holder vi dig også løbende ajour med opgavens fremskridt. Vi går ind for åbenhed, og du kan altid tage fat i os, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Du kan derfor altid regne med at blive fulgt helt til dørs, når du vælger A-Byg v/Otto Mikkelsen.

Uanset hvilken type opgave, du søger hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Kontakt A-Byg v/Otto Mikkelsen for et uforpligtende tilbud

Her finder du A-Byg v/Otto Mikkelsen

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne A-Byg v/Otto Mikkelsen

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

A-Byg v/Otto Mikkelsen

Ring til os for et uforpligtende tilbud, så finder vi en løsning på netop din boligsituation. Vores priser er altid konkurrencedygtige pga. minimal administration. 

Hovedkontor

Ahornvej 11, Gærum
9900 Frederikshavn

CVR: 10265576

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen