Nyheder, tips og råd

3byggetilbud.dk og vores panel af eksperter udgiver løbende nyheder og indlæg om renovering, byggeri og håndværkerbranchen. Her kan du finde gode råd, tips og guides om vedligeholdelse af din bolig, samt vejledninger til fradrags- og tilskudsmuligheder.


 1. gravsten

  Nekrolog: Håndværkerfradraget har få uger tilbage

  Skrevet d. 13. november 2014 af Maria Carlsen

  Det populære håndværkerfradrag er i dag med vedtagelsen af regeringens finanslov officielt afskaffet. Håndværkerfradraget har haft en turbulent tilværelse og i dag fik det sit endelige dødsstød, da Regeringen, SF og Enhedslisten ikke kunne finde plads til ordningen i deres finanslovsaftale. Beslutningen kan få store konsekvenser for flere af byggeriets parter.

  Læs mere

 2. gulvmand

  OBS: Ændring i regler for håndværkerfradrag i 2014

  Skrevet d. 23. oktober 2014 af Toke Joensen

  Håndværkerfradraget står til at udløbe, og ikke meget peger på, at det skulle blive forlænget. Derfor er det ved at være sidste udkald, hvis du skal have glæde af fradraget på dit byggeprojekt. Dog er reglerne om håndværkerfradraget i år lidt anderledes end i 2013. Læs her om, hvad du skal være opmærksom på op til håndværkerfradragets udløb.

  Læs mere

 3. byggetilladelse_ut

  GUIDE: Sådan søger du om byggetilladelse

  Skrevet d. 17. oktober 2014 af Toke Joensen

  Står du foran at skulle nybygge, ombygge eller tilbygge, skal du i de fleste tilfælde ansøge om byggetilladelse. Men hvad skal du være opmærksom på, når du søger? 3byggetilbud har lavet en guide til byggetilladelser, så du forhåbentlig kan komme godt i gang med dit byggeprojekt.

  Læs mere

 4. sortarbejde

  SKAT øger kontrol for at bekæmpe sort arbejde

  Skrevet d. 25. september 2014 af Toke Joensen

  Antallet af anmeldelser om sort arbejde er stigende i disse år. Hvor SKAT i 2012 modtog 7929 anmeldelser, modtog de i 2013 10.541 anmeldelser. Derfor har SKAT og Arbejdstilsynet valgt at tage kampen op og gøre mere for at bekæmpe den kedelige tendens.

  Læs mere

 5. sparer penge

  Sådan tjener du penge på dine energirenoveringer

  Skrevet d. 10. september 2014 af Maria Carlsen

  Håndværkerfradraget kombineret med energirenoveringstilskuddet gør det lige nu ekstremt fordelagtigt at investere i energiforbedrende tiltag i boligen. Tilbagebetalingen på en energirenovering er derfor hurtigt nede på få år. Sammenholdes dette med stigende priser på el- og varme, så er afkastet på en energirenovering betydelig større end på en opsparing i banken. Vi har samlet nogle regneeksempler og gode råd til, hvordan du energirenoverer med stor økonomisk gevinst.

  Læs mere

 6. film3byggetilbud

  Vores nye reklame på TV2

  Skrevet d. 18. august 2014 af Maria Carlsen

  Mandag d. 18. August er en spændende dag for 3byggetilbud.dk. Vi har nemlig haft premiere på vores nye reklamefilm, som de næste to uger vil rulle over skærmen på TV2.

  Læs mere

 7. Kvinde maler paneler

  Guide: Hvor går grænsen for sort arbejde og vennetjenester?

  Skrevet d. 5. juni 2014 af Maria Carlsen

  Er det sort arbejde, hvis du pudser din brors vinduer eller hjælper naboen med at bygge en ny carport? Må man betale håndværkeren med kontanter? Det kan være svært at skelne mellem hvornår arbejde er sort arbejde eller blot en vennetjeneste. Læs med her og bliv klogere på, hvad der adskiller hvidt arbejde fra sort.

  Læs mere

 8. underskriftindsamling

  Underskriftsindsamling for håndværkerfradraget

  Skrevet d. 18. marts 2014 af Maria Carlsen

  Håndværkerfradraget udløber med udgangen af 2014. Et fradrag, der har været til stor gavn for danskere, der ønsker at renovere deres bolig og har skabt vækst og jobs i håndværksbranchen. Derfor vil vi hos 3byggetilbud kæmpe for en bevarelse af håndværkerfradraget med underskriftindsamlingen Bevar Fradraget.

  Læs mere

 9. Bevar Boligjob-ordningen

  Tænk langsigtet – spar ikke på vedligeholdelsen

  Skrevet d. 21. februar 2014 af Torben Liborius

  Finanskrise og økonomisk krise har fået boligejere til at spare på vedligeholdelsen af deres boliger. Det er ikke sund økonomi at spare på vedligeholdelsen, men det er forståeligt, for der har ikke været mange økonomiske håndsrækninger til boligejerne. Boligjobordningen er et glimrende incitament for boligejerne kan tænke langsigtet. Derfor bør man bevare den.

  Læs mere

 10. indberetning

  Indberetning af håndværkerfradrag for 2013

  Skrevet d. 20. februar 2014 af Maria Carlsen

  Håndværkerfradraget for 2013 kan allerede indberettes fra d. 20. februar. I denne tekst kan du læse, hvordan du indberetter dit fradrag og hvor oplysningerne skal indtastes.

  Læs mere