Virksomheden, der bærer dette mærke, lever op til Foreningen af Danske Internetmediers retningslinier for god skik i salg og markedsføring - din sikkerhed mod annoncehajer. Læs mere på www.fdim.dk Børsen CO2 neutral DA Dansk Erhverv
Tilbage til forsiden

Vi har nu formidlet 185.911 opgaver...

På 3byggetilbud.dk kan du som boligejer få en perfekt start på dit byggeprojekt uden at hive pungen op af lommen. Vi finder nemlig op til tre håndværkere eller entreprenører, som hver især giver dig et tilbud på din opgave.

Så kan du selv sige ja eller nej til de tre tilbud, og det koster dig ikke en krone.

Vi har et netværk på cirka 1000 håndværkere, og via 3byggetilbud.dk formidler vi danske boligejeres byggeopgaver videre til det netværk.

Dansk Arbejdsgiverforening Dansk Erhverv
Foreningen af Danske interaktive medier co2 Neutralt website

Vi modtager mange forskellige slags opgaver på 3byggetilbud.dk. Både fra foreninger og private.

For eksempel fra boligforeninger, der skal have en facaderenovering, nye postkasser eller nyt tag, eller fra private, som skal have bygget en carport, sat nye vinduer i huset eller have et jordvarmeanlæg.

3byggetilbud.dk sender hver uge flere hundrede byggeopgaver videre til vores netværk af virksomheder, der derefter afgiver et tilbud, som bygherre selv kan sige ja eller nej til.

Hvis din virksomhed kan bruge flere kunder så tilmeld virksomheden her og få byggeopgaver gennem 3byggetilbud.dk.

tilmeldvirksomhed knap

Har du brug for et tilbud fra en håndværker, så tast din opgave eller renovering ind her, så finder vi tre tilbud til dig. Vores service er gratis.

Indhent tilbud Knap

Synes godt om 3byggetilbud


3byggetilbud i pressen


 
 
 

Få 3 tilbudSamarbejdspartnere

AlkaNordeaAdvodan