Virksomheden, der bærer dette mærke, lever op til Foreningen af Danske Internetmediers retningslinier for god skik i salg og markedsføring - din sikkerhed mod annoncehajer. Læs mere på www.fdim.dk Børsen CO2 neutral DA Dansk Erhverv
Tilbage til forsiden

Vi har nu formidlet 185.622 opgaver...

På 3byggetilbud.dk kan du som boligejer få en perfekt start på dit byggeprojekt uden at hive pungen op af lommen. Vi finder nemlig op til tre håndværkere eller entreprenører, som hver især giver dig et tilbud på din opgave.

Så kan du selv sige ja eller nej til de tre tilbud, og det koster dig ikke en krone.

Vi har et netværk på cirka 1000 håndværkere, og via 3byggetilbud.dk formidler vi danske boligejeres byggeopgaver videre til det netværk.

Dansk Arbejdsgiverforening Dansk Erhverv
Foreningen af Danske interaktive medier co2 Neutralt website

Vi modtager mange forskellige slags opgaver på 3byggetilbud.dk. Både fra foreninger og private.

For eksempel fra boligforeninger, der skal have en facaderenovering, nye postkasser eller nyt tag, eller fra private, som skal have bygget en carport, sat nye vinduer i huset eller have et jordvarmeanlæg.

3byggetilbud.dk sender hver uge flere hundrede byggeopgaver videre til vores netværk af virksomheder, der derefter afgiver et tilbud, som bygherre selv kan sige ja eller nej til.

Hvis din virksomhed kan bruge flere kunder så tilmeld virksomheden her og få byggeopgaver gennem 3byggetilbud.dk.

tilmeldvirksomhed knap

Har du brug for et tilbud fra en håndværker, så tast din opgave eller renovering ind her, så finder vi tre tilbud til dig. Vores service er gratis.

Indhent tilbud Knap

Om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk er en dansk udbudsportal, som kan hjælpe bygherre med at finde de rigtige håndværkere, når et byggeprojekt skal startes op. Bygherre kan gennem www.3byggetilbud.dk få op til 3 tilbud på en given arbejdsopgave. Herudover kan portalen hjælpe virksomheder med at finde underleverandører eller tilbud på materialer, hvis der er behov for dette. Portalen håndterer alle typer af opgaver, lige fra mindre renoveringsopgaver til større byggeentrepriser samt op til 3 tilbud på underleverancer eller materialetilbud.Er du håndværker?

Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde nye og spændende arbejdsopgaver i perioder, hvor du ikke selv har mulighed for det. Samtidig har din virksomhed mulighed for at lægge egne arbejdsopgaver eller materialetilbud i udbud blandt vores portals cirka 1000 leverandører. Herved kan du få gode tilbud på dine underleverancer eller materialer.

Seriøse opgaver
Vores serviceafdeling sørger for at screene indkomne arbejdsopgaver, så eventuelle 'tilbudsjægere' sies fra, blandt andet ved at tage kontakt til bygherre, inden vi videreformidler opgaven. Herved undgår vi at give din virksomhed useriøse arbejdsopgaver, hvor I spilder jeres tid. Vi videreformidler forespørgsler til dig så hurtigt som muligt, så du altid er sikker på at modtage friske opgaver. Du vil altid modtage et opkald fra vores serviceafdeling eller konsulenter, så du kan tage stilling til, hvorvidt den pågældende opgave er relevant for dig. Og så tager vi kontakt til op til tre leverandører om at kontakte bygherre, så han ikke bliver kimet ned, og så din virksomhed har en reel chance for at vinde ordren.

Tre arbejdsdage
Når vi har talt med din virksomhed, modtager I alle informationer på arbejdsopgaven på e-mail, og det eneste du skal gøre derefter er at kontakte bygherre indenfor tre arbejdsdage – og vinde ordren på normal vis. Hvis du synes 3byggetilbud.dk lyder interessant for dig og din forretning, så kan du tilmelde din virksomhed hér.

3byggetilbud.dk blander sig ikke i forhandlinger og priser mellem bygherre og din virksomhed ligesom vi ikke har nogen økonomisk rolle i selve arbejdsopgaven.

Telefon:

    +45 7733 4000

Fax:

            +45 7733 4001

Mail:

           info@abgruppen.dk

Cvr:

            2683 2624

Bank:

       Nordea

Konto:

     2191 7561674595

Adresse:

 Kristen Bernikows Gade 4 - 1105 København K


Synes godt om 3byggetilbud


3byggetilbud i pressen


 
 
 

Få 3 tilbudSamarbejdspartnere

AlkaNordeaAdvodan