Virksomheden, der bærer dette mærke, lever op til Foreningen af Danske Internetmediers retningslinier for god skik i salg og markedsføring - din sikkerhed mod annoncehajer. Læs mere på www.fdim.dk Børsen CO2 neutral DA Dansk Erhverv
Tilbage til forsiden

Vi har nu formidlet 185.859 opgaver...

På 3byggetilbud.dk kan du som boligejer få en perfekt start på dit byggeprojekt uden at hive pungen op af lommen. Vi finder nemlig op til tre håndværkere eller entreprenører, som hver især giver dig et tilbud på din opgave.

Så kan du selv sige ja eller nej til de tre tilbud, og det koster dig ikke en krone.

Vi har et netværk på cirka 1000 håndværkere, og via 3byggetilbud.dk formidler vi danske boligejeres byggeopgaver videre til det netværk.

Dansk Arbejdsgiverforening Dansk Erhverv
Foreningen af Danske interaktive medier co2 Neutralt website

Vi modtager mange forskellige slags opgaver på 3byggetilbud.dk. Både fra foreninger og private.

For eksempel fra boligforeninger, der skal have en facaderenovering, nye postkasser eller nyt tag, eller fra private, som skal have bygget en carport, sat nye vinduer i huset eller have et jordvarmeanlæg.

3byggetilbud.dk sender hver uge flere hundrede byggeopgaver videre til vores netværk af virksomheder, der derefter afgiver et tilbud, som bygherre selv kan sige ja eller nej til.

Hvis din virksomhed kan bruge flere kunder så tilmeld virksomheden her og få byggeopgaver gennem 3byggetilbud.dk.

tilmeldvirksomhed knap

Har du brug for et tilbud fra en håndværker, så tast din opgave eller renovering ind her, så finder vi tre tilbud til dig. Vores service er gratis.

Indhent tilbud Knap

 

26.10.05

Medlemmerne af Hovedstadens Udviklingsråd besluttede tirsdag i enighed at godkende Regionplan 2005, der blandt andet giver lov til at bygge og indrette op til 130.000 nye huse og lejligheder i hovedstadsområdet.

Nordsjælland rummer regionplanen i alt 1323 hektar jord til nye byggegrunde. Det svarer til cirka 23.000 nye huse.

Amtsborgmester Jørgen Christensen (V) er ikke i tvivl om, at regionplanen derfor snart bliver synlig i landskabet, når de mange nye boligområder tager form , skriver Frederiksborg Amts Avis..

- Det er svært at finde byggegrunde i Nordsjælland. Kommunerne har ikke fået alle ønskerne opfyldt på grund af Miljøministeriets indsigelser, men vi har fået mange nye udviklingsmuligheder til boliger, og jeg tror ikke, kommunerne vil være sene med at udnytte det med den efterspørgsel, vi har nu, siger Jørgen Christensen.  

Huspriserne i de 22 nordsjællandske kommuner er i gennemsnit steget med 20,2 procent på et år. Et gennemsnitshus på 140 kvadratmeter i Nordsjælland koster næsten to en halv million kroner.

- Priserne er pumpet op, men jeg er sikker på, at der nu kommer fart på de ubebyggede områder i Nordsjælland, siger Jørgen Christensen.

Også formanden for Hovedstadens Udviklingsråd, Frederiksbergs borgmester Mads Lebech (K), er tilfreds med den nye plan.

- Den nye regionplan rummer blandt andet en ny grøn ring fra Rungsted i nord til Greve i syd, mulighed for omdannelse af nedslidte industriområder, rammerne for mere metro og motorveje, og ikke mindst over 100.000 nye boliger.

 

Kilde: Jyllands-Posten


Synes godt om 3byggetilbud


3byggetilbud i pressen



Få 3 tilbud



Samarbejdspartnere

AlkaNordeaAdvodan