Få tilbud tilbud på maler

Giv din bolig et frisk pust, få 3 tilbud på malerarbejde!

maleropgaver

Har boligen eller virksomheden brug for et frisk pift? Så kan det være en rigtig god ide at få lidt nyt farve på vægge og lofter. En nymalet er lettere at rengøre og vedligeholde, og det kan få rummet til at se større og lysere ud.

 

Hvis du ikke selv er ferm til at fatte pensel og rulle, er løsningen at få professionel hjælp. Det vil typisk koste 50.000 kroner at få malet lofter, vægge, karme og paneler to gange i en lejlighed på 100 kvadratmeter. Men indsend din opgave, så finder vi tre dygtige malere som har tid og kompetencer til netop din maleropgave.

 

Tilbud på dine opgaver

Tidligere opgaver indenfor Maler

Rep. af vægge i kælder - Greve

Jeg vil gerne have en pris på at få maler repareret vægen i kælderen efter vandskade. Der har været vand ca. 15 cm. op. i 24 timer. Opgave. skrabe løs maling af.
omkreds på rum 1 er 7+5,5+7+5,5 = 25 meter.


Rum 2 er spartle de steder hvor der skrabes af.
omkreds på rum 2 er 7 meter. Der er punktvis løs maling hele vejen rundt. Maling af væge kælder. Rum 1 er 53 m2. Rum 2 er 17 m2. Farve hvid vægmaling

Maling af gelænder og træværk

Vi har et gelænder hvor den øverste del er af træ og de nederste dele er metalstænger som har været malet henholdsvis brunt og hvidt. Den øverste del skal males med sort højglas, vi har maling indkøbt allerede, og stængerne samt det træpanel de står fast i skal males hvidt (vi har også maling hertil) Derudover skal forkanten af trappetrinene males hvide, der er lakerede trin ovenpå. er slebet. kun arbejskraft ( evt en svend) ikke andre tilbud 130810 verificere ts

Danmarks kort

- Vi har også leverandører i Greve

Maler - Reference
3byggetilbud.dk anbefalet i rabatten på DR1