Vi har nu formidlet 185.881 opgaver...

Tilbage til forsiden

Få tre byggetilbud

Find din håndværker på nettet og få tre gode byggetilbud – nemt og hurtigt. Send din opgave ind og få konkurrencedygtige tilbud fra professionelle håndværkere.

  • Nemt - Indhent dit tilbud online
  • Hurtigt - Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis - 100 % uforpligtende

Så nemt er det at få tilbud på din opgave – også selvom du ikke lige kender en håndværker eller ved, hvordan man indhenter byggetilbud. Få et godt tilbud uanset hvilken type byggeopgave, det drejer sig om.

VIDEO: Få tre uforpligtende tilbud på dine byggeopgaver!

Skal du have ordnet noget i hjemmet?

Udskiftning af vinduer og døre, renovering tag eller facade, eller måske skal du have bygget carport eller ny terrasse? Måske skal facaden sandblæses eller I skal have opsat alarmer eller høvlet gulve af? Der er nok at tage fat på, men kender du ikke lige en håndværker – eller tre håndværkere, der kan løse din byggeopgave for dig?

3byggetilbud gør det nemt for dig at indhente byggetilbud

Hvis du sætter nogle ord på din opgave og sender den ind til os – så kontakter vi tre håndværkere med speciale i netop din opgave og beder dem give dig et byggetilbud på opgaven. Du er ikke forpligtet til at tage imod tilbuddet, men er helt frit stillet.

Find din håndværker online

3byggetilbud skaber kontakt mellem dig og relevante håndværkere, entreprenører og arkitekter, der kan byde ind på din opgave. Du er ikke forpligtet til noget som helst, men kan vælge det tilbud, der passer dig bedst. Det er nemt, enkelt, hurtigt og gratis. Byggeopgaverne kan være store og små – vi skal nok finde passende leverandører til dig.

Få tre byggetilbud nu »

Du kan benytte dig af vores online byggetilbud ved alle typer opgaver – store og små, ude og inde. Det eneste du skal gøre er at lave en beskrivelse af din byggeopgave og sende den ind til os – så finder vi tre håndværkere, der matcher dit projekt – og du modtager tilbud på opgaven.

Få bl.a. tilbud på

Send en beskrivelse af din opgave ind – og vi sørger for, at du modtager tre tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt fra dygtige håndværkere i dit lokalområde. Det er gratis og helt uden forpligtelser for dig.

Kom godt i gang, indsend din opgave hér »