Virksomheden, der bærer dette mærke, lever op til Foreningen af Danske Internetmediers retningslinier for god skik i salg og markedsføring - din sikkerhed mod annoncehajer. Læs mere på www.fdim.dk Børsen CO2 neutral DA Dansk Erhverv
Tilbage til forsiden

Vi har nu formidlet 185.883 opgaver...

På 3byggetilbud.dk kan du som boligejer få en perfekt start på dit byggeprojekt uden at hive pungen op af lommen. Vi finder nemlig op til tre håndværkere eller entreprenører, som hver især giver dig et tilbud på din opgave.

Så kan du selv sige ja eller nej til de tre tilbud, og det koster dig ikke en krone.

Vi har et netværk på cirka 1000 håndværkere, og via 3byggetilbud.dk formidler vi danske boligejeres byggeopgaver videre til det netværk.

Dansk Arbejdsgiverforening Dansk Erhverv
Foreningen af Danske interaktive medier co2 Neutralt website

Vi modtager mange forskellige slags opgaver på 3byggetilbud.dk. Både fra foreninger og private.

For eksempel fra boligforeninger, der skal have en facaderenovering, nye postkasser eller nyt tag, eller fra private, som skal have bygget en carport, sat nye vinduer i huset eller have et jordvarmeanlæg.

3byggetilbud.dk sender hver uge flere hundrede byggeopgaver videre til vores netværk af virksomheder, der derefter afgiver et tilbud, som bygherre selv kan sige ja eller nej til.

Hvis din virksomhed kan bruge flere kunder så tilmeld virksomheden her og få byggeopgaver gennem 3byggetilbud.dk.

tilmeldvirksomhed knap

Har du brug for et tilbud fra en håndværker, så tast din opgave eller renovering ind her, så finder vi tre tilbud til dig. Vores service er gratis.

Indhent tilbud Knap

Ny side med speciale i energivenlig renovering

AB Gruppen står bag 3byggetilbud.dk, og nu har virksomheden også startet hjemmesiden Energihjem.dk.

 

Energihjem.dk

På Energihjem.dk kan du først og fremmest finde masser af gode tips og råd til, hvordan du kan spare på dit energiforbrug. Du kan læse om de forskellige muligheder inden for klima- og energirenoveringer, og så kan du teste dit hus eller din økonomi, hvis det er det, du har lyst til.

 

Besøg Energihjem.dks tips og råd-sektion hér

 

Energihjem.dk er også den førende side, når det kommer til nyheder om klima og energi. Hvis du vil være opdateret på klimanyheder, så kan du på Energihjem.dk løbende læse nyheder om energi og klima. 

De seneste klimanyheder

 

Du kan også indsende opgaver på Energihjem.dk. Hvis du har en klimarelateret byggeopgave eller renovering, så kan du med fordel taste den ind på Energihjem.dk. Det fungerer på samme måde som med 3byggetilbud.dk, så du vil modtage op til tre uforpligtende tilbud på din opgave. Fra nogle håndværkere nær dig. Energihjem.dk har et bredt netværk af håndværkere, der yder energirenoveringer. Man kan i øvrigt få flere gode tips i forummet for privat handling på Klimadebat.dk.

 

 

 

Indsend en byggeopgave eller renoveringsopgave hér

 

 

P.S. Lær mere om eksempelvis hulmursisolering, jordvarme anlæg, loftisolering og varmepumper på Energihjem.dk.


Synes godt om 3byggetilbud


3byggetilbud i pressen


 
 
 

Få 3 tilbudSamarbejdspartnere

AlkaNordeaAdvodan